Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
gkontas nikos anakoinosi 2018«Η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της ΔΕΥΑ Ιωαννίνων, είναι το μέγα ζητούμενο που απουσιάζει και η οποία μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα που ταλανίζουν την επιχείρηση τα τελευταία χρόνια.
Αυτό το δυναμικό μπορεί να αναβαθμίσει την ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών στους συμπολίτες, γι αυτό απαιτείται η αξιοποίησή του.
Δυστυχώς το κλίμα που επικρατεί μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και επιβάλλεται να σταματήσει άμεσα.»
Αυτά τόνισε ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ κ.Ν. Γκόντας μετά την συνάντηση που είχε με εκπροσώπους του ΔΣ των εργαζομένων της επιχείρησης. Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι εξέθεσαν μια σειρά προβλημάτων, που αφορούν το εργασιακό καθεστώς, το οποίο επικρατεί στην επιχείρηση και το οποίο μόνον προς όφελος της καλής λειτουργίας της ΔΕΥΑΙ δεν κινείται. «Απόλυτο χάσμα μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων επικρατεί στην επιχείρηση, η οποία καθημερινά και βήμα βήμα φθίνει και απαξιώνεται και στην αγορά και στην συνείδηση των πολιτών. Σ ένα τέτοιο καθεστώς η εργασιακή ειρήνη είναι πλέον ζητούμενο στην μεγαλύτερη δημοτική επιχείρηση του δήμου Ιωαννιτών», ήταν το συμπέρασμα της δίωρης συζήτησης που είχαν οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΙ με τον κ. Γκόντα. Ο κ. Γκόντας συνέστησε στους εργαζόμενους «να δείχνουν προσήλωση στο έργο τους, ανεξάρτητα με την συμπεριφορά της διοίκησης, η οποία θα ελεγχθεί για τις πράξεις της, για να επανέλθει η επιχείρηση στην κανονικότητα και στην λειτουργικότητα, όπως αυτή προβλέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας. «Δυστυχώς για τον δήμο μας και για τους συμπολίτες μας, η ΔΕΥΑΙ έχει καταστεί ένα μεγάλο αγκάθι και θα χρειαστεί πολύ δουλειά για να αποκτήσει την παλιά της αίγλη και δυναμική. Σ αυτή την προσπάθεια πρωταγωνιστικό ρόλο καλούνται να παίξουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, οι οποίοι εδώ και πολύ καιρό έχουν μπει στο στόχαστρο της διοίκησης της ΔΕΥΑΙ. Συνιστούμε λοιπόν αλλαγή πλεύσης της διοίκησης και να έλθει σε απόλυτη συνεργασία με τους εργαζόμενους γι το καλό όλων και κυρίως των συμπολιτών ,οι οποίοι είναι εκείνοι που σε καιρούς δύσκολους, καλούνται να πληρώσουν τους λογαριασμούς, πολλές φορές με μεγάλη δυσκολία» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γκόντας.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr