Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
GLINAVOS WINERYΓια ακόμη μία χρονιά το Κτήμα Γκλίναβος δηλώνει παρόν στις βραβεύσεις με έξι νέα μετάλλια, τα οποία απέσπασε από τον 20ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης.
To Rose Prive, σοδειάς 2019, απέσπασε Ασημένιο Μετάλλιο, το Syrah Γκλίναβου, σοδειάς 2016 και το Αμπελώνες Γκλίναβου, σοδειάς 2019, απέσπασαν Χάλκινο Μετάλλιο. Ενώ δύο νέες εμφιαλώσεις της σειράς "Αετοφωλιά", που αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα, το Αετοφωλιά Merlot, σοδειάς 2019 και το Αετοφωλιά Riesling, σοδειάς 2019, απέσπασαν Ασημένιο και Χάλκινο Μετάλλιο αντίστοιχα. Τέλος το παλαιωμένο Τσίπουρο Χρυσή Βίδρα απέσπασε Χάλκινο Μετάλλιο.
Ο 20ος Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης διεξήχθη από τις 25 Φεβρουαρίου έως τις 27 Φεβρουαρίου 2020, όπου 25 καταξιωμένοι γευσιγνώστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οινολόγοι, οινοχόοι, δημοσιογράφοι και άλλοι επαγγελματίες οίνου δοκίμασαν 907 δείγματα οίνων και 37 δείγματα αποσταγμάτων από την Ελλάδα και από 3 άλλες χώρες.
Το Κτήμα Γκλίναβος συνεχίζει να βάζει στο διεθνές προσκήνιο τα αμπελοτόπια της Ζίτσας και τα εκπληκτικά κρασιά της. Η ποιότητα είναι θέμα επιλογής!
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr