Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Απρίλιος 2015
mpegasΣυνεχίζει απτόητος τη διανομή έμμισθων αξιωμάτων στο Δήμο Ιωαννιτών ο κ. Θωμάς Μπέγκας, παρά τις οργισμένες αντιδράσεις των πολιτών, για να επαληθεύονται όσα λέγονται περί εξόφλησης προεκλογικών γραμματίων.

Σ’ αυτό λοιπόν το πλαίσιο συμφωνιών στήριξης όρισε χθες ως όγδοο αντιδήμαρχο τον κ. Θωμά Γιωτίτσα, γιό του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Δημητρίου Γιωτίτσα.

Για την ιστορία αντιδήμαρχοι, που φέρνουν βόλτες άπραγοι με δυο-τρεις να κάνουν τη δουλειά, είναι οι: Θανάσης Μανταλόβας, Θωμάς Γιωτίτσας, Δημήτρης Κατηρτζίδης, Παντελής Κολόκας, Γιάννης Λιόντος, Γιώργος Βίνης, Νίκος Γκόλας και Δημήτρης Νάστος.

Ο δήμαρχος Ιωαννίνων μπορεί να ορίσει έναν ακόμα αντιδήμαρχο και κάποια στιγμή θα το κάνει για να γελάει κάθε πικραμένος. Τρόπος του λέγειν δηλαδή γιατί η κατάσταση είναι για κλάματα με δέκα χιλιάδες και πλέον Γιαννιώτες να εκλιπαρούν για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα των διακοσίων και τριακοσίων ευρώ, άλλοι να τρέχουν στα συσσίτια της εκκλησίας και άλλοι να κλαίνε τη μοίρα τους χωρίς καμία βοήθεια.

ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΛΤΣΗΣ
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr