Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Μάρτιος 2016
godas1Στην αντεπίθεση φαίνεται να θέλει να περάσει ο κ. Νίκος Γκόντας με την Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία, σε ο,τι αφορά την Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων και την ανυπαρξία έργου.
Μετά από μια περίοδο... χάριτος, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Γκόντας και οι συνεργάτες του εκτιμούν ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η ανοχή, δεδομένου ότι η πόλη οδηγείται σε παρακμή.
Για αυτό σε πρώτη φάση το βράδυ ο κ. Γκόντας καλεί σε συνεδρίαση όλα τα στελέχη της παράταξης που εκλέχτηκαν για να συζητήσουν και να χαράξουν μια νέα πιο επιθετική πολιτική απέναντι στην Δημοτική Αρχή, συνοδευόμενη από συγκεκριμένες προτάσεις.
Η κίνηση αυτή μπορεί να εκληφθεί και ως απάντηση σε όσους διαρρέουν ότι ίσως ο κ. Γκόντας προτίθεται να αποχωρήσει από την ηγεσία της παράταξης.
Ο ίδιος όμως δεν λέει τίποτε επ' αυτού αφήνοντας καθένα να έχει τις απόψεις του, χωρίς να παραλείπει να υπερασπίζεται το έργο του ως δήμαρχος, το οποίο όπως λένε πολλοί άλλαξε την εικόνα και την προοπτική των Ιωαννίνων, που όμως καταστρέφει η σημερινή Δημοτική Αρχή υπό τον κ Θωμά Μπέγκα.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr