Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2018
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Mpegas με το χέρι στην καρδιά...Συγκινηθήκαμε! Ο δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Θωμάς Μπέγκας στη συγκέντρωση στελεχών του προ ημερών είπε... "με το χέρι στην καρδιά", ότι είναι πολύ υπερήφανος που στα τέσσερα χρόνια της δημαρχίας του έγιναν... σαράντα χιλιόμετρα ασφαλτοστρώσεις!
Τι να πούμε, φοβερή επίδοση και απόδοση δημοτικής αρχής! Είπε βεβαίως και άλλα περί παιδικών χαρών και... αναπτυξιακών έργων, που ακόμη όμως παραμένουν νεφελώδεις σχεδιασμοί, παιδαριώδεις ασκήσεις επί χάρτου, αλλά κάτι έπρεπε να πει και ο μέγιστα ολίγιστος δήμαρχος στο βαριεστημένο ακροατήριό του.
Όχι, δεν ανέφερε τίποτε για τις σκανδαλώδεις και χαριστικές μισθοδοτήσεις συνεργατών του, ούτε για τις «εξυπηρετήσεις» φίλων, ούτε και για τη βιομηχανία των απευθείας αναθέσεων και πολλά άλλα. Το... "άλλα" πάει στην αποκήρυξη του εαυτού του και συνολικώς της παράταξής που ηγείται, όταν είπε ότι το 2014 παρέλαβε μια πόλη παγωμένη, μονότονη και σε αναπτυξιακή αμηχανία!
Ξέχασε ότι αυτός ήταν αντιδήμαρχος και οι πιο στενοί συνεργάτες του και τότε σε νευραλγικούς τομείς! Και αν υποθέσουμε ότι έτσι είναι, όπως τα είπε, τι νομίζει ότι έγινε; Τι πόλη παραδίδει; Βυθισμένη στην αναπτυξιακή παρακμή, που παίρνει "χρώμα", από τα φώτα των μπάρ που συχνάζει!
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr