Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Δεκέμβριος 2015
γράφει ο Κώστας Καλτσής

ΤΡΑΠΕΖΑ-ΗΠΕΙΡΟΥΗ Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου δίνει αυτές τις ημέρες τον αγώνα της ζωής της. Για να εξασφαλίσει την απαιτούμενη ανακεφαλαιοποίηση που θα της δώσει τη δυνατότητα να προσφέρει στα ηπειρώτικα νοικοκυριά και στους επαγγελματίες.

Θα υπερθεματίσω για την αναγκαιότητα στήριξης, όπως έκανα εδώ και 38 χρόνια όταν λειτούργησε ως συνεταιριστική κίνηση "ο Στόχος", υποστηρίζοντας στη συνέχεια ότι επιβάλλεται να γίνει η Τράπεζα της Ηπείρου.

Οι πιο υστερόβουλοι ας μην προτρέξουν. Πολλές φορές υπήρξα έντονα επικριτικός για διάφορες ενέργειες, κριτική που έφτασε στα όρια ανοιχτής σύγκρουσης.

Μέχρι εκεί όμως. Άλλο πράγμα οι διαφωνίες που μπορούν να συνεχίσουν να υπάρχουν και άλλο ότι η Τράπεζα πρέπει να συνεχίσει την πορεία της. 7,5 εκατομμύρια ευρώ, έστω κι αν η εποχή είναι δύσκολη για όλους, δεν είναι απαγορευτικό ποσό για τους Ηπειρώτες.

Ας μην επιτρέψουμε να χαθεί ό,τι με πολύ κόπο φτιάχτηκε όλα αυτά τα χρόνια. Να στηρίξουμε την τράπεζα της Ηπείρου και μετά αν συντρέχουν λόγοι ας αναπτύξουμε και τις ενδεχόμενες διαφωνίες οι οποίες συμβάλλουν στη διαμόρφωση νέων προοπτικών.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr