Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2018
Φώναζε για τις απευθείας αναθέσεις και ο Δήμος του έδωσε έργα...
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
P 20180122 201206 p 1Κατήγγειλε τον Δήμο Ιωαννιτών για τις απευθείας αναθέσεις και μετά από λίγο πήρε έργο με... απευθείας ανάθεση από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου!
Πρόκειται για τον Πρόεδρο του τμήματος Ηπείρου της ΠΕΔΜΕΔΕ κ. Γιώργο Ντάτση, στον οποίο ανατέθηκε η προμήθεια υλικών και η επισκευή του κτιρίου της Φιλαρμονικής, συνολικής αξίας 14.499,32 ευρω (πατήστε για μεγένθυνση).
Η επισήμανση έχει σημασία, διότι όταν ο Π.Λ ανέδειξε στις 14 Νοεμβρίου  το σκάνδαλο των απευθείας αναθέσεων, ο πρόεδρος του τμήματος Ηπείρου της ΠΕΔΜΕΔΕ έστειλε καταγγελία στον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, τονίζοντας την ανάγκη δημοπράτησης των έργων και προμηθειών, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται, όπως υπογράμμιζε, υγιής ανταγωνισμός!
Ο Συντονιστής, όμως, συνεχίζει να θεωρεί ως νόμιμες τις αναθέσεις και ο Δήμος, δια του προέδρου του Πνευματικού Κέντρου κ. Κ. Γκόγκου, έσπευσε στις 14 Δεκεμβρίου να... αφοπλίσει τον Πρόεδρο της ΠΕΔΜΕΔΕ, αναθέτοντάς του απευθείας, προμήθεια υλικών και εργασίες!
Έτσι, δεν έχουν άδικο όσοι κάνουν λόγο για εκμαυλισμό και εξαγορά συνειδήσεων από τον Δήμο Ιωαννιτών, εκμεταλλευόμενος τις άσχημες συνθήκες και την οικονομική δυσπραγία του προληπτικού κλάδου, εν προκειμένω.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr