Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2018
Προσέλαβε στα μουλωχτά την ανιψιά του, ενώ παρέχει παρανόμως και υπηρεσίες σε δικαιούχους προγραμμάτων.
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής

Dimitriou DimitrisΔεν λέει να κοπάσει ο θόρυβος από τις καταγγελίες του κ. Γρηγόρη Γκίκα, προέδρου του υπεραστικού ΚΤΕΛ, μέλους της διοίκησης του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, τόσο κατά του Α' αντιπροέδρου κ. Δημ. Δημητρίου, όσο και κατά του προέδρου κ. Γιάννη Μήτση.
Όσο κι αν επιχειρήθηκε να αμβλυνθούν οι εντυπώσεις, το θέμα είναι πολύ σοβαρό για να το "θάψουν".
Ο κ. Δημητρίου, υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου, στηριζόμενος από το ΚΙΝΑΛ, εκπροσωπεί το Επιμελητήριο στη Διαχειριστική Αρχή Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας - Πελοποννήσου- Ηπείρου- Ιονίων Νήσων, με έδρα την Πάτρα.
Βασική αρχή και εκ του νόμου απορρέουσα, είναι να μην αναλαμβάνει δράσεις που έχουν σχέση με τη Διαχειριστική Αρχή, αλλά και να μην παρέχει υπηρεσίες προς δικαιούχους προγραμμάτων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο κ. Δημητρίου παρέβη αυτό το νομικό και ηθικό κώλυμα και παρέχει υπηρεσίες επ' αμοιβή σε δικαιούχους των ενισχύσεων από τη Διαχειριστική Αρχή !
Ο κ. Δημητρίου δεν απάντησε και αντ' αυτού το έπραξε το Επιμελητήριο, κάνοντας λόγο για ψεύδη και προσφυγή σε... μηνύσεις, με τον κ. Γκίκα να ομιλεί για συγκάλυψη από πλευράς του κ. Μήτση.
Γνωστή η μέθοδος των απειλών, αλλά το Επιμελητήριο μένει εκτεθειμένο για την κάλυψη που παρέχει στον κ. Δημητρίου, έστω κι αν ο κ. Μήτσης οφείλει την προεδρία στον υποψήφιο πλέον Περιφερειάρχη.
Είναι, όμως, και κάτι άλλο, πέραν αυτών, που συνεπάγονται και ποινικές ευθύνες.
Η ανηψιά του κ. Δημητρίου, όταν χιλιάδες παιδιά ψάχνουν εναγωνίως για ένα μεροκάματο, προσελήφθη στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων, διά της Διαχειριστικής Αρχής Πατρών, όπου ο θείος το εκπροσωπεί!
Αυτό καταγγέλλεται από ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, που ευλόγως διερωτώνται, σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω:
Με αυτές τις αρχές ο κ. Δημητρίου φιλοδοξεί, σε περίπτωση εκλογής του, να διοικήσει και την Περιφέρεια Ηπείρου;
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr