Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Μάρτιος 2014
Στην Περιφέρεια Ηπείρου

periferia hpeirouΠληθαίνουν τα παράπονα από μελετητές και επενδυτές για την τοποθέτηση μιας υπαλλήλου μάλλον άσχετης με το αντικείμενο που της ανατέθηκε ως προϊσταμένης του Τμήματος Κινήτρων της δ/νης Ανάπτυξης και Προγραμματισμού της περιφέρειας Ηπείρου.

Η κυρία Μπούμπα, πολιτικός μηχανικός, εργάζονταν στο δήμο Μετσόβου και αποσπάστηκε την Περιφέρεια από τον περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, προφανώς ως άνθρωπος της εμπιστοσύνης του, αλλά χωρίς απόφαση υπηρεσιακού συμβουλίου όπως πληροφορούμαστε.

Αυτό βεβαίως δε θα είχε κάποια ιδιαίτερη σημασία (κάπως έτσι έχουν τοποθετηθεί οι περισσότεροι προϊστάμενοι και της περιφέρειας) αν η υπάλληλος που τοποθετήθηκε σε τόσο καίριο πόστο είχε την εξειδίκευση, τις οικονομικές και όχι μόνο γνώσεις που απαιτούνται.

Και αυτό διότι ασχολείται με την αξιολόγηση των αιτημάτων για επενδύσεις, εντάξεις σε αναπτυξιακούς νόμους και το ΕΠΣΑ, που σημαίνει ότι η κρίση της πρέπει να στηρίζεται σε γνώσεις και εμπειρία σχετικώς με τα θέματα αυτά, προσόντα που όμως δεν προκύπτει ότι διαθέτει με αποτέλεσμα πολλά παρατράγουδα.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΤΣΗΣ

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr