stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
ypnos2Ορισμένοι, "καθεστωτικοί " κυρίως, ενοχλούνται από τις απόψεις μας και την κριτική μας. Δεν πειράζει, πάντοτε έτσι γίνεται. Η Εξουσία κάτι παθαίνει αν την αμφισβητήσεις, σαλεύει!
Καλά κάνει! Όμως με όσα γίνονται, είναι αδύνατον η κυβέρνηση της συμφοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, να συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς. Η φοροεπιδρομή, ο μηδενισμός των εισοδημάτων, το κλείσιμο επιχειρήσεων, η αύξηση της ανεργίας, τα μνημόνια, η αναξιοπιστία και έλλειψη προοπτικής, πρέπει άμεσα να τερματιστούν.
Πώς; Η απάντηση θα δοθεί είτε στις εκλογές που έρχονται είτε στον δρόμο, με ό,τι συνεπάγεται αυτό!
Επιβάλλεται για το καλό του Έθνους, να εξαφανιστεί άπαξ διά παντός αυτή η κυβέρνηση που θυμίζει θίασο άτεχνων κομπάρσων, που καμώνονται ότι δημιουργούν μια νέα Ελλάδα.
Πρωτομάστορες του χάους που δεν έχουν ίχνος φιλότιμου και "μπέσας", είναι. Παπαρολόγοι της οκάς και τρομολάγνοι, είναι. Ένα μπουλούκι αμαθών και ημιμαθών, διψασμένων για εξουσία και για χρήμα, είναι. Ρεβανσιστές, αδίστακτοι Σταλινόφρονες που τους προκαλεί αλλεργία ο,οτιδήποτε αληθινό, Εθνικό και Ελληνικό, είναι.
Άντε λοιπόν, καιρός να μας αδειάσουν την γωνιά, να έλθουν κάποιοι άλλοι, ναι ο ..."παλιοί", πού ήξεραν να τουλάχιστον να κάνουν την δουλειά τους και κάπως ήταν αποτελεσματικοί και βεβαίως απείρως σοβαρότεροι τούτων των κατσαπλιάδων!
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr