Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Μάρτιος 2016
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
trenoΈχουμε κουραστεί οι Ηπειρώτες να ακούμε τα ίδια και τα ίδια από τους πολιτικούς μας. Παίζουν με τις αγωνίες και τις ελπίδες μας αναίσχυντα και δυστυχώς, πάνω στην απελπισία μας, τους πιστεύουμε!
ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ! Η... μαγική λέξη που εδώ και δεκαετίες χρησιμοποιείται για να μας πουν πόσο πολύ νοιάζονται για την ανάπτυξη της περιοχής!
Την επανέλαβε από την Σμύρνη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας ότι θα γίνει σιδηροδρομική γραμμή που θα συνδέει την Ηγουμενίτσα με τα Γιάννινα, την Κοζάνη, Θεσσαλονίκη με Κωνσταντινούπολη και μάλιστα με υπερταχεία αμαξοστοιχία!!!
Εδώ χανόμαστε και εκείνος τον χαβά του να μας "παραμυθιάζει"! Η χώρα βυθισμένη στο χάος, στην φτώχεια και στην υπανάπτυξη και ο κ. Τσίπρας συνεχίζει απτόητος να λέει τα..."δικά" του.
Ασφαλώς και δεν πήρε κανένας στα σοβαρά τι..."κορώνες" του, αλλά δεν βγήκε και κανένας να του πει.... "άστα αυτά ρε φίλε, μας τα είπαν κι άλλοι" ή επί το ελληνικότερο και πιο Ηπειρώτικο... "άντε και γα@#&@*ου ρε μα@#&*α ", που διάλεξες χρόνο να μας δουλέψεις... και να μας... γλυκάνεις το χάπι, που στέλνεις στην Ήπειρο πάνω από δέκα χιλιάδες λαθρομετανάστες, για να μπει έτσι ταφόπλακα σε κάθε προοπτική ανάπτυξης!
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr