Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
Eilsaf Nov 20ΘΥΜΑΣΤΕ τι έλεγε πριν από τις εκλογές ο δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Μωυσής Ελισάφ;  Ότι μιά τετραετία είναι αρκετή για να απογειώσει τα Γιάννινα; Ε, ξεχάστε το!
Σε άρθρο του στον «Ηπειρωτικό Αγώνα»- απαντώντας σε επιστολή συμπολιτών για την πορεία της Δημοτικής Αρχής- έγραφε σε μιά παραληρηματική έξαρση της οίησης, ότι...«για να αποτραπεί η κατάρρευση της δημοκρατίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της τετραετίας κι αν χρειαστεί ακόμη παραπέρα»!
ΟΛΗ η ευθύνη για την... «κατάρρευση της δημοκρατίας» στην αντιπολίτευση και απαλλάσσει εαυτόν για τις ετσιθελικές του αποφάσεις!
Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό, αλλά ότι ο κ. Ελισάφ διαπίστωσε πως είναι... γλυκιά η εξουσία και θέλει να συνεχίσει! Άλλωστε το είχε πει και σε άλλο άρθρο του στην ίδια εφημερίδα στις 22 Ιουλίου, όπου υπογράμμιζε... «να είναι σίγουροι ότι δε θα αποτελέσουμε παρένθεση... ήρθαμε για να μείνουμε»- απευθυνόμενος με περισσή αλαζονεία προς την αντιπολίτευση!
ΠΡΕΠΕΙ να διευκρινίσει ο δήμαρχος (της μειοψηφίας) τι εννοεί «ήρθαμε να μείνουμε». Με την παράταξή του ή και με τις άλλες δύο υπό τους κκ. Γκόντα - Μπαρτζώκα;
Διότι χωρίς αυτούς δε θα μπορούσε να σχηματίσει Δημοτική Αρχή, που θα πει ότι η «Νέα Εποχή» του είναι καταδικασμένη να αποτύχει, δεδομένης και της παραδοχής του ότι δεν καταφέρνει να φανεί αντάξια των προσδοκιών των Γιαννιωτών!
Μα καλά, τόσο πολύ υποτιμά τη νοημοσύνη τους;
Ίππευσε την κάλαμον ο δήμαρχος...
(ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ 18/11/20)
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr