Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
dimarxeio oanninonΚραυγή απελπισίας από τους εργαζόμενους στο Δήμο Ιωαννιτών, μέσω των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας, που παραμένουν απλήρωτοι, χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται.
Η επιστολή που μας έστειλαν τα λέει όλα:

« κ. Καλτσή,
πραγματικά είναι αδιανόητο και σχεδόν ανάλγητο θα έλεγα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο που διανύουμε οι εργαζόμενοι των 8 μηνών κοινωφελούς εργασίας του Δήμου Ιωαννιτών να παραμένουμε ακόμα και σήμερα (21/11) απλήρωτοι για τον μήνα Οκτώβριο!
Ο τοπικός ΟΑΕΔ που είναι υπεύθυνος για την μισθοδοσία τι κάνει; όποιο πρόβλημα και να είχε προκύψει με τις καταστάσεις μισθοδοσίας(εάν πήγαν πχ λάθος συμπληρωμένες) θα έπρεπε ήδη να έχει ξεκαθαριστεί.
Ο κόσμος υποφέρει και ο Δήμαρχος σφυρίζει αδιάφορα, τα τοπικά μέσα γάργαρα έχουν κάνει το θέμα που και προφανώς έχει φτάσει στα αυτιά τους. Είναι τουλάχιστον αισχρό να κάθονται στα γραφεία τους και να πληρώνονται οι μόνιμοι ενώ οι συμβασιούχοι στο έλεος του... θεού(;;).
Η τοπική επιθεώρηση εργασίας τι λέει για το θέμα; Θα αποδοθούν ευθύνες ; ο Δήμαρχος θα πάρει δημόσια θέση; σε περίοδο που δεν έχουν φόρτο εργασίας πραγματικά δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία.»
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr