Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2019
Rizopopoulos 2Οι Ορίζοντες Ηπείρου έχοντας από την πρώτη στιγμή την πεποίθηση ότι μόνον η ανάπτυξη μπορεί να σώσει την Ήπειρο έχουν δηλώσει ότι θα κάνουν σε κάθε περίπτωση ότι περνάει από το δικό τους χέρι προκειμένου να βοηθήσουν με βάση τις δυνατότητες και τις σωρευμένες εμπειρίες που υπάρχουν.
Μετά από τη συζήτηση που είχε ο επικεφαλής της παράταξης Σπύρος Ριζόπουλος με τον γενικό διευθυντή της εταιρείας κ. Ιωάννη Τσιλιμπάρη και τα στελέχη της εταιρείας λογισμικού P&I Ελλάς, που είναι θυγατρική εταιρεία της Γερμανικής εταιρείας Λογισμικού και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού P&I (Personal & Informatik) AG διέβλεψε τις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης σε μια εταιρεία που είναι διατεθειμένη να επενδύσει και να προσλάβει έως και 1.000 εργαζόμενους αρκεί να βρεθεί το κατάλληλο ακίνητο το οποίο μπορεί να επινοικιαστεί με χρησιδάνειο.
Προκειμένου να μην χαθεί ακόμη μια ευκαιρία για την Ήπειρο, ο Σπύρος Ριζόπουλος ως επικεφαλής της παράταξης έστειλε επιστολές στους:
• Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη: Για τη συνολική ενημέρωση
• Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Χρήστο-Γεώργιο Σκέρτσο: Για τον γενικό συντονισμό
• Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα: Για την διάθεση του κτηρίου της Δόμπολης που ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ
• Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιοτόπουλο: Για την αξιοποίηση μέρους του Στρατοπέδου Βελισσαρίου
• Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη: Για το ευρύτερο ενδιαφέρον από πλευράς ανάπτυξης της Περιφέρειας
• Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη: Ως επικεφαλής ψηφιακής Πολιτικής που σχετίζεται με τέτοιου είδους εταιρείες
• Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως: Για την ευρύτερη αντίληψη της σύμπνοιας ακαδημαϊκού, ερευνητικού και ιδιωτικού τομέα.

Οι επιστολές είχαν παραληφθεί όλες από τους αποδέκτες τους το μεσημέρι της Παρασκευής και πλέον είναι όλοι ενήμεροι περί του ζητήματος και της προοπτικής που ανοίγεται στην Ήπειρο από την εγκατάσταση και επέκταση της συγκεκριμένης εταιρείας που μπορεί όμως να αποτελέσει παράδειγμα και κίνητρο για παρόμοιες επενδύσεις στο άμεσο μέλλον.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr