Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Μάρτιος

Από το «μετερίζι» αυτό του διαδικτύου, έχουμε αποφασίσει να αρθρογραφούμε, ν’ αναλύουμε, ν’ αποκαλύπτουμε, να σχολιάζουμε, να ασκούμε κριτική. Να κάνουμε δηλαδή πολιτική με την ευρεία της έννοια ασχολούμενοι με θέματα που «καίνε» τους πολίτες μ’ εκείνα που συνήθως τα ΜΜΕ, ηλεκτρονικά και έντυπα, αποφεύγουν όπως …ο διάβολος το λιβάνι. Αυτό έχει άλλωστε αποδειχθεί και στις λίγες μέρες λειτουργίας του site που προέβη σ’ αποκαλύψεις (και διά των σχολείων) που προκαλούν ταραχή στην εξουσία και στην παραεξουσία και που τα’ άλλα ΜΜΕ δεν τολμούν καν να αγγίξουν.

Αν ανατρέξετε στα θέματα που έχουν «αναρτηθεί» μπορείτε να διαπιστώσετε όσα λέμε, να συγκρίνετε, να βγάλετε τα συμπεράσματά σας και να κάνετε τις επιλογές σας, διευκρινίζοντας ότι αν θέλετε να βρείτε ειδικότερα θέματα (π.χ. καλλιτεχνικά, αστυνομικά κ.λ.π.) υπάρχουν άλλοι διαδικτυακοί τόποι που προσφέρουν θαυμάσια τέτοια ενημέρωση. Εμείς θα συνεχίσουμε να λέμε όσα δε θέλουν ή δεν μπορούν οι άλλοι και να σφυροκοπούμε την αθλιότητα όπου τη βρούμε, γνωρίζοντας και τις …συνέπειες, αυτές που η εξουσία και τα «παράκεντρα» επιφυλάσσουν σ’ όσους δεν «συμμορφώνονται» με τις επιθυμίες της και την …ενοχλούν.

Αλλά πόσο άθλιοι μπορεί να είναι οι πολιτικοί «ηγέτες» μας που από τη μια παριστάνουν τους κήνσορες, τους διαπρύσιας κήρυκες της ηθικής, μεμφόμενοι κι εμάς για την ..απρέπειά μας(!) να τους επικρίνουμε, όλους τους πολίτες, και από την άλλη εξακολουθούν να «ευλογούν τα γένια» τους; Πώς είναι δυνατόν να ψηφίζουν «μνημόνια» άγριας λιτότητας και φοροεπιδρομής, να νομοθετούν για μειώσεις αποδοχών και μέτρα φτώχειας, να επιτρέπουν στις Τράπεζες να γδέρνουν τους δανειολήπτες και να έχουν το θράσσος να φέρνουν στη Βουλή τροπολογία που αφορά τη χρηματοδότηση των κομμάτων, με την οποία θα επιτρέπονταν η δανειοδότησή της με σταθερό επιτόκιο 4% και να διαγραφούν οι μέχρι τούδε τόκοι των δανείων τους;

Επρόκειτο για πράξη ντροπής, προσβολής κάθε έννοιας δικαίου, περιφρόνησης των αγωνιών και θυσιών των πολιτών, βάναυση μορφή κατάχρησης εξουσίας, πρωτοφανή εμπαιγμό και απίστευτη υποκρισία. Πώς γίνεται να υποχρεώνουν έναν λαό να ζει κάτω από τα όρια τα φτώχειας, να μην μπορεί να δανειστεί ούτε χίλια ευρώ, να πληρώνει στις Τράπεζες επιτόκια που καλπάζουν στα ύψη, μεταβαλλόμενα διαρκώς, να μη δέχονται οι τράπεζες –νόμιμοι «τοκογλύφοι»- «κούρεμα» των τόκων και δανείων εκείνων που αποδεδειγμένα αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα και τα κόμματα να θέλουν να νομοθετήσουν για …διαγραφή των τόκων των εκατοντάδων εκατομμυρίων που έχουν δανειστεί με την εγγύηση του λαού;

Το έχουμε ξαναπεί και επιμένουμε, ότι είναι αδιόρθωτοι οι εθνοπατέρες μας, οι ίδιοι που έχουν την ευθύνη για το κατάντημα της χώρας ανέλαβαν λέει να τη σώσουν! Είναι αδιόρθωτοι και γι’ αυτό στις εκλογές που έρχονται, επιβάλλεται να τους απαλλάξουμε όλους, μα όλους, από το … «βάρος» της …σωτηρίας μας που έχουν επωμισθεί. Αρκετά μας …έσωσαν και πρέπει να τους στείλουμε σπίτι τους, στις δουλειές τους αν έχουν (και αν δεν έχουν σκασίλα μας, αρκετά έβγαλαν έως τώρα) και να επιλέξουμε καινούρια πρόσωπα για να τα «αποστρατεύσουμε» κι αυτά αν κάνουν τα ίδια.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr