Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Ιούλιος 2013
Αναζητούνται ευθύνες

drapetis1Ολόκληρη σχεδόν η δύναμη της αστυνομίας και στρατιωτικά τμήματα, κυνηγούν εδώ και καιρό δύο Αλβανούς κακοποιούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, που εν τω μεταξύ λήστεψαν μια τράπεζα, σκότωσαν έναν αστυνομικό και μία γυναίκα.

Τους είχαν εγκλωβίσει κάπου στην Ευρυτανία, σε συμπλοκή σκοτώθηκαν δύο εκ την ομάδας των δραπετών (είχε συλληφθεί ένας και άλλοι δύο είχαν περάσει ήδη στην Αλβανία), διέφυγαν προς την Αιτωλοακαρνανία, πέρασαν από ένα μπλόκο αστυνομικών στην περιοχή της Άρτας, αχρήστεψαν γαζώνοντας με καλάσνικοφ ένα περιπολικό, διάβηκαν στην Γλυκή Θεσπρωτίας και χάθηκαν τα ίχνη τους.

Βρίσκονται στη χώρα ή όχι; Εδώ είναι λένε αστυνομικές πηγές. Αλλά που; Ασφαλώς και δεν είναι εύκολη υπόθεση ο εντοπισμός και η σύλληψή τους αλλά ανακύπτουν πολλά ερωτηματικά όπως πχ:

Εν πάση περιπτώσει ας πούμε ότι οι σχεδιάζοντες την αστυνομική επιχείρηση ξέρουν (;) τι κάνουν. Γιατί όμως δε λένε κουβέντα για την πολυπληθή ομάδα που με βαρύ οπλισμό, με μια καταδρομική επιχείρηση βοήθησαν τους Αλβανούς κακοποιούς να δραπετεύσουν; Τι ήταν αυτοί; Η φημολογία επιμένει ότι επρόκειτο για ομάδα του Ουτσεκά, της εξτρεμιστικής , εθνικιστικής ένοπλης οργάνωσης της Αλβανίας και οι δραπέτες είναι στελέχη της.

Πολλά θα μπορούσε να υποθέσει ο οποιοσδήποτε όπως και ότι υπάρχουν ευθηνές που φτάσαμε έως εδώ και να σκορπίζουν οι Αλβανοί κακοποιοί τον τρόμο στα χωριά μας

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΤΣΗΣ

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr