Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Ιούνιος 2013
Με αφορμή δηλώσεις του κ. Στάθη Βαμβέτσου

stathis VamvetsosΕίπαμε ναι στην δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, όχι στην κρατική και στους αργόσχολους, αδρά αμειβόμενους. Με όποιες εξαιρέσεις θέλετε.

Κατανοούμε τις διαμαρτυρίες εκείνων που χάνουν τις δουλειές τους, όχι όμως και τις κατόπιν εορτής κραυγές, κλαυθμούς και οδυρμούς για την... δήθεν ''αδέσμευτη ενημέρωση'' που χάθηκε.

Προπαντός αρνούμαστε να δεχθούμε την υποκρισία ορισμένη της αριστεράς και δή του ΚΚΕ που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για τις απολύσεις και τη ''φίμωση'', όταν είναι γνωστό πως αν είχαν την εξουσία θα εξόντωναν κάθε ελεύθερη φωνή και θα είχαν μεταβάλλει τη δημόσια τηλεόραση σε όργανο κομματικής - καθεστωτικής προπαγάνδας.

Γνωρίζουμε ότι θα προκαλέσουμε την... ιερά οργή των δήθεν ''προοδευτικών'', αλλά δεν είναι άκρως υποκριτικό και προκλητικώς υποτιμητικό για τη νοημοσύνη μας, να καταγγέλλουν όσα συνέβησαν με την ΕΡΤ , αλλά να μη λένε κουβέντα για τις απολύσεις στην ''Τυποεκδοτική'' του ΚΚΕ , στον ''Ριζοσπάστη'' και στον ''902'', που συνεχίζονται.

Αλλά, ξεχάσαμε, αυτές, είναι...''διαφορετικές απολύσεις'' και όπως λένε στελέχη του ΚΚΕ... ''επιβάλλονται από ιστορική αναγκαιότητα για να επιβιώσουν η εφημερίδα και το κανάλι του λαού''...

Πρόκειται για την ίδια...''ιστορική αναγκαιότητα'' που επικαλέστηκε ο Στάλιν για να δικαιολογήσει για να δικαιολογήσει την εξόντωση εκατομμυρίων Σοβιετικών και μη πολιτών , αλλά και ο Χίτλερ για την εξόντωση στα κρεματόρια των Εβραίων.

Αυτά τα λησμονεί, ο κ. Στάθης Βαμβέτσος στέλεχος του ΚΚΕ και πρώην βουλευτής του ''902 Αριστερά'', που χτες βράδυ από την ΕΡΑ Ιωαννίνων ξιφουλκούσε κατά του ''φασιστικού κράτους'' που απολύει και κλείνει την ΕΡΤ – προφανώς δε και όλοι οι σύντροφοί του...

ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΛΤΣΗΣ

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr