Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Μάιος 2014
Γράφει ο Κώστας Καλτσής

allagi poreiasΤώρα πραγματικά είναι η ώρα των αποφάσεων, αλλαγών και ανατροπών. Η ζωή μας ανήκει και δεν πρέπει να εκχωρήσουμε σε κανέναν το δικαίωμα να τη διαχειριστεί εν λευκώ και πολύ περισσότερο οι αποδεδειγμένα ανίκανοι.
Στα Γιάννινα έχουμε μια δημοτική αρχή άκρως επικίνδυνη. Η ανικανότητά της να λύσει και τα πιο απλά ζητήματα είναι εξοργιστική.
Η παράταξη "Ενότητα Πολιτών κτλ" της οποίας ηγείται ο κ. Θωμάς Μπέγκας, είναι εκείνη - μαζί της και εκείνος - η οποία βύθισε

την πόλη στην ανυποληψία και τον Δήμο στην αναξιοπιστία.
Τα κύρια στοιχεία που χαρακτήρισαν τη θητεία της είναι ο ρεβανσισμός, η ανευθυνότητα, η αλαζονεία, τα σκάνδαλα. Η αδυναμία να αντιμετωπίσουν στοιχειωδώς έστω την καθημερινότητα είναι πρωτοφανής.
Η λύση είναι μία, η αλλαγή σελίδας. Ο κ. Νίκος Γκόντας, με την Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία, με ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό, μπορεί να δώσει διεξόδους στα φοβερά αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί και να βγάλει τα Γιάννενα από την παρακμή.
Την Κυριακή ας δώσουμε ένα καλό μάθημα σε εκείνους που μας ενέπαιξαν και τη δυνατότητα στον κ. Γκόντα να συνεχίσει το αναπτυξιακό του έργο.

 

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr