Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Μάιος 2014
Γράφει ο Κώστας Καλτσής

KAXRIMANIS vlaxosΛέμε μετά παρρησίας ότι δυστυχώς στην Ήπειρο επανεξελέγη ως περιφερειάρχης ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης από την πρώτη Κυριακή βγάζοντας νοκ - άουτ την κ. Όλγα Γεροβασίλη.

Η υποψήφια - βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν ενδιαφέρθηκε να κάνει τον στοιχειώδη αγώνα, αρκεσθείσα προφανώς στην καταγραφή της δύναμης του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν άσκησε κριτική έστω και για τα προσχήματα, για τα "έργα και τις ημέρες" του κ. Καχριμάνη, τα οποία "μεταφράζονται" σε

απευθείας αναθέσεις και κατάτμηση των έργων, σε ανακριβές πόθεν έσχες, σε προκλητικές και περίεργες επενδύσεις σε αλυσίδα ξενώνων με δάνεια και επιδοτήσεις που χρήζουν διεύρυνσης, σε πολεοδομικές παραβάσεις, σκανδαλώδεις παρεμβάσεις στα τοπικά δρώμενα, σε διάλυση των υπηρεσιακών δομών και πλείστα άλλα.

 

Εξάλλου απέφυγε η κα Γεροβασίλη όπως και οι επικεφαλής των άλλων παρατάξεων να αναφερθούν στην ΜΚΟ της κας Τατιάνας Καλογιάννη με τα 3,5 εκατ. ευρώ και τις για γέλια (ή κλάματα) δράσεις της εκτός Ελλάδας και γι' αυτό αδιερεύνητες.

Έτσι η "Αξιοβίωτη Ανάπτυξη" μόνο ανάπτυξη δεν επέτυχε (μόνο πρωτιές στην ανεργία, φτώχεια και υπανάπτυξη) κατάφερε να σαρώσει κάτι που δεν έγινε όταν ηγήθηκαν της αντιπολίτευσης ο κ. Μάκης Χατζηεφραιμίδης (για τη Νομαρχία) και ο κ. Βαγγέλης Αργύρης μετά, οι οποίοι τουλάχιστον πήγαν στον δεύτερο γύρο.

Θεωρείται δε σίγουρο πως αν επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ παρέμενε ο κ. Γιάννης Παπαδημητρίου που τράβηξε "κουπί" τέσσερα χρόνια το αποτέλεσμα θα ήταν σαφώς καλύτερο. Και άντε να πούμε ότι οι άλλες παρατάξεις δεν έκαναν αυτό που έπρεπε... οι Ηπειρώτες τι κάναμε; Επιβραβεύσαμε την ανεπαρκή, ρουσφετολογική, μικροπολιτική, αντιαισθητική, σκανδαλώδη, τοπαρχική, προκλητική τακτική του... Μέγα Αλέξανδρου του "Μικρού" που λύνει λέει τον γόρδιο δεσμό αντί τον κόψει. Καλά να πάθουμε.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr