Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2021
Έπρεπε να πεθάνουν άνθρωποι για να «ξυπνήσουν» Περιφερειάρχης και δήμαρχος;
Του Κώστα Δ. Καλτσή
Tzafeas KostasΩς να μη φτάνει που ο κορωνοιός θερίζει (και) στο Μέτσοβο όπου πεθαίνουν άνθρωποι, φούντωσε ο «εμφύλιος» και τώρα θυμήθηκαν τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται!
Τόσο ο Περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης όσο και ο δήμαρχος κ. Τζαφέας, αποδίδουν σε «θρησκευτικούς και δογματικούς κύκλους» την άρνηση πολλών να εμβολιαστούν.
Ως «θρησκευτικοί και δογματικοί κύκλοι», όπως λένε γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα, χαρακτηρίζονται οι περί τον Αρχιμανδρίτη κ. Σεραφείμ Καχριμάνη που ασκεί επιρροή στην περιοχή - άγνωστο πάντως αν ο ιερωμένος εμβολιάστηκε.
Το θέμα βεβαίως είναι ότι, όπως παραδέχεται σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο δήμαρχος κ. Τζαφέας, ΤΩΡΑ θα επιμείνει στην εφαρμογή των μέτρων!
Tzafeas ανακοίνωση μετραΔηλαδή μέχρι τώρα δεν τηρούνταν τα μέτρα, ότι οι ανεμβολίαστοι δεν υφίσταντο κανένα περιορισμό από όσους η Πολιτεία επιβάλλει για όλη τη χώρα!
Θα το κάνει, λέει, ...«κι ας φέρω εγώ το βάρος και την ευθύνη».
Δηλαδή; Το βάρος και την ευθύνη της καταγγελίας ή εννοεί κάτι άλλο, όπως πχ το βάρος και την ευθύνη που όλο αυτόν τον καιρό δεν αντέδρασε στην καταστρατήγηση των μέτρων (όπως και ο Περιφερειάρχης), επιτρέποντας χορούς και πανηγύρια σε όλη την... «επικράτεια» του Δήμου Μετσόβου»;
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι και παλιότερα, σε καιρό lockdown και καραντίνας, από μια βάπτιση συγγενούς του κ. Καχριμάνη (παρόντος και του ιδίου) το Μέτσοβο δεινοπάθησε από τη διασπορά του κορωνοιού.
Τώρα θρηνεί και απώλειες ανθρώπινων ζωών εξαιτίας μιας νοοτροπίας που λέει ότι στο Μέτσοβο έχουν δικούς τους νόμους και κανόνες, έξω από κάθε λογική...
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr