stoTapsi

A+ A A-
Νόμος- έκτρωμα προκαλεί οργή
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής (από τον ΤΥΠΟ ΗΠΕΙΡΟΥ)

Paidofilia 1Αυτό μόνο στην Ελλάδα μπορούσε να συμβεί. Με υπουργική απόφαση το 2011 ορίστηκαν τα ποσοστά αναπηρίας αναλόγως της ασθένειας και μεταξύ των άλλων εκρίθη ότι θα πρέπει να δοθούν και σε... εγκληματικές ομάδες, όπως οι παιδόφιλοι και όχι μόνο!
Μεσούσης της φοβερής οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής κρίσης που ταλάνιζε τη χώρα, η υπό τον κ. Λουκά Παπαδήμο κυβέρνηση, ανέλαβε να τη... "σώσει", παίρνοντας μέτρα που υποτίθεται θα την αναδιοργάνωναν και θα την εκσυγχρόνιζαν.
Ένα από αυτά ήταν και οι αλλαγές στον τρόπο που θα προσδιορίζονται τα ποσοστά αναπηρίας για τις σχετικές συντάξεις και τα διαδικαστικά ανέλαβε το αρμόδιο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, με υπουργό τον του ΠΑΣΟΚ κ. Γεώργιο Κουτρουμάνη.
Είχε και την εμπειρία, έτσι θεωρήθηκε, και ως ειδικός, ηγούμενος της εταιρίας "Συμβουλευτική- Κουτρουμάνης και Συνεργάτες", Σύμβουλοι Επιχειρήσεων.

Paidofilia 2Τι αποφάσισε; Δείτε το ΦΕΚ 2611 τεύχος δεύτερο / 8/11/2011 και θα αρχίσετε να πάσχετε από... "τριχοτιλλομανία", που θα σας δώσει και ποσοστό αναπηρίας από 20-35%! (τριχοτιλλομανία είναι η εμμονή να τραβάτε και να βγάζετε τις τρίχες σας και εκείνες που υποθέτετε, χαρακτηρισθείσα ως... ψυχιατρική νόσος!).
Με την απόφασή του ο κ. Κουτρουμάνης δίνει ποσοστά αναπηρίας στους παιδόφιλους, το απεχθέστερο είδος ανθρώπου που εγκληματεί σε βάρος μικρών παιδιών και νηπίων ακόμη, για να έχουν άλλοθι και δια του νόμου ότι είναι... ασθενείς, οπότε θα επέχουν και την επιείκεια της Δικαιοσύνης!

Στον πίνακα που δημοσιεύουμε από το ΦΕΚ, φιγουράρουν ακόμη κι άλλες κατηγορίες... "ασθενών", για ποσοστά... αναπηρίας, σκέτα μπουμπούκια.
Πυρομανείς, που καίνε πχ τα δάση, κλεπτομανείς, επιδειξιομανείς (!), φετιχιστές, ηδονοβλεψίες (!) και σαδομαζοχιστές, τυγχάνουν επίσης της μέριμνας του νόμου για την συμπλήρωση των ποσοστών αναπηρίας από 20-35% , να πάρουν και τη σύνταξή τους και ελαφρυντικά για τις πράξεις τους!

Δεν είμαστε βεβαίως σε θέση να γνωρίζουμε ποιό σκεπτικό πρυτάνευσε για την τραγική αυτή νομοθέτηση, όπως και για ποιό λόγο σιώπησαν άπαντες.
Σίγουρα όμως αποτελεί ντροπή για όλους αλλά και βάναυση προσβολή των θυμάτων αυτών των "αναπήρων", που σακατεύονται εκ νέου με το νομοθέτημα- έκτρωμα.
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr