Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
TERNA TABLET 2020Η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, στο πλαίσιο των δράσεων της για την υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών και με δεδομένη την ευαισθητοποίησή της στην παρατεταμένη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, προχώρησε στη δωρεά 50 tablet προς την ΠΕΔ Ηπείρου.
Ο εξοπλισμόςπαραδόθηκε από τον κ. Τέλη Φραντζή, Διευθυντή της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων Ηπείρου στον πρόεδρο της ΠΕΔ, κ. ΧρήστοΝταγκαλέτση, προκειμένου ναδιατεθεί στους πιο αδύναμους οικονομικά μαθητές μέσω τηςΠεριφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ηπείρου, για την κάλυψη των αναγκών του προγράμματος τηλεκπαίδευσης.
Σημειώνεται ότι η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ δραστηριοποιείται στην Περιφέρει Ηπείρου μέσω της θυγατρικής της «Αειφορική Ηπείρου», η οποία έχει κατασκευάσει και λειτουργεί τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Ηπείρου. Η Μονάδα Επεξεργασίας Αστικών Στερεών Αποβλήτων Περιφέρειας Ηπείρου, υλοποιήθηκε με τη μέθοδο ΣΔΙΤ, έχει τεθεί σε λειτουργία από τον Μάρτιο του 2019 και αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες επεξεργασίας απορριμμάτων (Μ.Ε.Α) της Ευρώπης.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr