Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Μάϊος 2015
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
aerodromio ioanninonΘέλουν να μας τρελάνουν; Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι. Σίγουρα όμως νομίζουν ότι μας δουλεύουν. Δείτε όμως τώρα τι συμβαίνει.
Ο φίλος βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Κώστας Τασούλας κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή ζητώντας απάντηση για πιο λόγο καθυστερούν οι εργασίες αναβάθμισης του αεροδρομίου Ιωαννίνων.
Καλά έκανε και ρώτησε, αλλά η απορία μας είναι για ποιο λόγο δεν ενδιαφέρθηκε όταν ήταν Υπουργός μέχρι το Γενάρη που έγιναν οι εκλογές και όχι μόνο δεν άσκησε τις πιέσει που μπορούσε αλλά ανέχονταν τις παρατάσεις επί παρατάσεων που δίνονταν.
Είχε θα μου πείτε να ασχοληθεί με τις ανασκαφές στην Αμφίπολη, αλλά δεν είναι ούτε επαρκές  ούτε πειστικό επιχείρημα, αφήστε που αυτή η ιστορία χαρακτηρίζεται ως άτεχνη προπαγάνδα για αποπροσανατολισμός των πολιτών από τα προβλήματα.
Ο έτερος φίλος κ. Σταύρος Καλογιάννης, βουλευτής της ΝΔ και αυτός μέχρι το Γενάρη, πρώην Υπουργός Υποδομών και  Περιβάλλοντος, συχνά διερωτάται για την καθυστέρηση των εργασιών στο αεροδρόμιο, αλλά και για την τύχη του ρυθμιστικού σχεδίου Ιωαννίνων και του Προεδρικού Διατάγματος για την Λίμνη Παμβώτιδα.
Όταν ήταν Υπουργός γιατί δεν φρόντιζε να τελειώνει με αυτά τα πολύ σημαντικά για τα Γιάννινα θέματα της αρμοδιότητά του.
Θα μπορούσα να αναφερθώ σε πολλά ακόμη ζητήματα αλλά είναι σίγουρο ότι δεν θα υπάρξει απάντηση. Γι' αυτό και αρκούμαι σε αυτά προς το παρόν.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr