stoTapsi

A+ A A-
papazogleiosΗ επικείμενη λειτουργία της Αρχιτεκτονικής Σχολής έχει δημιουργήσει μια σειρά προβλημάτων τα οποία αντί να λύσει το Πανεπιστήμιο, άγνωστο για ποιο λόγο, έχει μεταθέσει αυτήν την ευθύνη στο Δήμο Ιωαννιτών.
Ζητείται η παραχώρηση του κτιρίου της Παπαζόγλειας Σχολής στο κέντρο της πόλης, διότι η αρχιτεκτονική του κτιρίου έχει λένε ιδιαίτερο συμβολισμό για τη λειτουργία της νέας πανεπιστημιακής σχολής.
Τίθεται όμως ως προϋπόθεση η μεταστέγαση των δύο νηπιαγωγείων που λειτουργούν εκεί και ο Δήμος ψάχνει να βρει που θα τα πάει.

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
aerodromio ioanninonΘέλουν να μας τρελάνουν; Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι. Σίγουρα όμως νομίζουν ότι μας δουλεύουν. Δείτε όμως τώρα τι συμβαίνει.
Ο φίλος βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Κώστας Τασούλας κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή ζητώντας απάντηση για πιο λόγο καθυστερούν οι εργασίες αναβάθμισης του αεροδρομίου Ιωαννίνων.
Καλά έκανε και ρώτησε, αλλά η απορία μας είναι για ποιο λόγο δεν ενδιαφέρθηκε όταν ήταν Υπουργός μέχρι το Γενάρη που έγιναν οι εκλογές και όχι μόνο δεν άσκησε τις πιέσει που μπορούσε αλλά ανέχονταν τις παρατάσεις επί παρατάσεων που δίνονταν.

vouli2Αυτόν τον καιρό που νοικοκυριά και επαγγελματίες δεινοπαθούν και δεν μπορούν να πάρουν ούτε 1000 ευρώ ως δάνειο και αν το καταφέρουν θα τους ζητηθούν εγγυητές και εμπράγματες ασφάλειες, η Βουλή χορηγεί άτοκα δάνεια σε βουλευτές.

samaras---tsipras-face-to-face-apopse-sti-bouli.w hrΔε χρειάζονταν οι δημοσκοπήσεις για να καταδειχτεί ότι η πλειοψηφία των πολιτών στηρίζει τις επιλογές της κυβέρνησης και εκείνες του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα.

Το διαπιστώνει ο οποιοσδήποτε που δε φοράει παρωπίδες, ανεξαρτήτως πολιτικών απόψεων, όπως διαπιστώνει ότι οι εταίροι-δανειστές μας ασκούν έναν πρωτοφανή και επαίσχυντο εκβιασμό στη χώρα μας με διάφορα προσχήματα.

albania1-630x400Θρασύτατη, προκλητική και ανιστόρητη η αλβανική ηγεσία. Εγείρει θέμα αλλαγής των θαλασσίων και χερσαίων συνόρων και ζητεί να της δοθούν οι χάρτες με τα σημεία που θα γίνουν έρευνες για πετρέλαιο.
Το κακό ξεκίνησε όταν το 1986-87 ο κ. Κάρολος Παπούλιας, Υπουργός Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου, ήρε το «εμπόλεμο» με την Αλβανία, χωρίς όμως εκείνη να πράξει το ίδιο και άνοιξε τα σύνορα.

Η εμπόλεμη κατάσταση είχε κηρυχτεί όταν

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr