Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Οκτώβριος 2016
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Tsipras-ΚαμμένοςΔεν χρειάζεται μελοδραματισμός. Η ζωή μας έτσι κι αλλιώς έγινε κόλαση. Κανείς ή έστω οι περισσότεροι δεν μπορούν να ανταποκριθούν και στις πιο στοιχειώδεις ανάγκες.
Παρά ταύτα η κυβέρνηση των... αναγνωρισμένης ανικανότητας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αυτών των ατάλαντων Εθνικο - Νεομπολσελβίκων, συνεχίζει την εφαρμογή μιας φορομπηχτικής πολιτικής και γι' αυτό αδιέξοδης.
Αυτά πού γίνονται δεν έχουν προηγούμενο. Σκεφτείτε ότι προϋπολογίζουν πόσα θα εισπράξει το αδηφάγο κράτος μας από τον... θάνατό μας! Μακάβριο, αλλά γεγονός που αποτυπώνεται στον προϋπολογισμό του προσεχούς έτους.
Εκεί λοιπόν αναφέρεται ότι προσδοκούν να εξοικονομήσουν 47 εκατ.ευρώ από τον... θάνατο συνταξιούχων! Όσοι περισσότεροι πεθάνουν, τόσο περισσότερα θα γλυτώσει το δημόσιο και άρα μπορούν οι σαλταρισμένοι σαχλαμαράκηδες να ελπίζουν ότι θα εμφανίσουν πλεόνασμα, όπως επιθυμούν και δανειστές μας.
Αυτός ο "προϋπολογισμός θανάτου" δίνει και μια εξήγηση για το... ψέκασμα με χημικά των διαμαρτυρομένων συνταξιούχων. Πνίξτε τους στα δηλητηριώδη αέρια, θα είπαν, άρρωστοι υπερήλικες είναι, δεν θα αντέξουν κι έτσι... κέρδος θα έχουμε, για να πληρώνουμε τους αργόσχολους κατσαπλιάδες που προσλαμβάνουν ως... ειδικούς συμβούλους!
Όμως αντί να εύχονται τον θάνατο των συνταξιούχων, θα ήταν καλύτερα να απολύσουν αυτό το λεφούσι των λιγούρηδων για εξουσία και χρήμα. Να διώξουν κλωτσηδόν τα Αριστερά ρεμάλια που θρασύτατα λένε ότι... θυσιάζονται για να σώσουν την χώρα και εμάς, ενώ συμπεριφέρονται ως πλιατσικολόγοι, που βρήκαν ευκαιρία και δεν αφήνουν τίποτε όρθιο!
Αλλά τι να περιμένουν οι πολίτες από τους ανάλγητους σταλινικούς και τον εξουσιομανή Καμμένο; Είναι πολιτικοί απατεώνες, υποτακτικοί των δανειστών, τσιράκια της Μέρκελ, κρυπτοναζιστές.
Έτσι εξηγείται που ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας κατά την τελετή παραχώρησης στον Δήμο του σκοπευτηρίου Καισαριανής, είπε ότι η εκτέλεση δεκάδων εκεί έγινε εξ αιτίας μιας... δολοφονίας (!) ενός Γερμανού στρατιώτη, από άνδρες του ΕΛΑΣ!
Δηλαδή; Τι είναι ο κ. Τσίπρας; Άσχετος ή φιλοναζιστής; Το πρώτο σίγουρα, το δεύτερο υπό εξέταση, ασφαλώς όμως φασιστοειδές. Όχι όμως μόνο αυτά, διότι... "παραχώρησε" με πανηγυρισμούς το σκοπευτήριο, που όμως δεν ανήκει στο Δημόσιο!
Οργάνωσε μια φιέστα για να διεμβολίσει το ΚΚΕ, αλλά ως άλλος τσαρλατανίσκος μεσίτης, δώρισε μια έκταση - σύμβολο θυσίας, της οποίας δεν είχε την κυριότητα! Εδώ, θα πείτε, ξεπούλησε ολόκληρη την Ελλάδα και θα είχε αναστολές για το σκοπευτήριο;
Αυτός ο άνθρωπος, που μετά των συντρόφων του ισοπέδωσε τα πάντα, λεηλάτησε ότι είχε απομείνει και προπαντός τις ελπίδες και την προοπτική ενός λαού, επιμένει να εγκαλεί όλους τους άλλους ως καταστροφείς, ενώ εκείνος είναι ο πρωτομάστορας του χάους και θα πρέπει να απαλλαγούμε από αυτόν και την εθνομηδενιστική παρέα του το συντομότερο.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr