stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
oxi sosimoΣτους ρυθμούς του εορτασμού της εθνικής επετείου του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου του 1940 ολόκληρη η χώρα. Οι Έλληνες τιμούμε τους ήρωες, εκείνους- άνδρες και γυναίκες - που πολέμησαν, σκοτώθηκαν και άλλοι επέζησαν της Ναζιστικής λαίλαπας, για να διαλαλούν το μεγαλείο ενός πανεθνικού αγώνα.
Αυτόν τον αγώνα , όπως και άλλους του Έθνους, δεν φαίνεται να πιστεύει ο κύριος κορμός της κυβέρνησης, ο ΣΥΡΙΖΑ! Άλλωστε οι κομμουνιστές ποτέ δεν ενστερνίστηκαν το περίφημο... "αμύνεσθαι περί πάτρης", γι αυτό και αρχικώς προέτρεπαν τους στρατιώτες να μην πολεμήσουν!

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Dioikitis OAEΤο είπε καθαρά ο συριζαίος διοικητής του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών. Όσοι δεν μπορούν να πληρώσουν τις εισφορές τους , να πάρουν τις οικογένειές τους και να πάνε στη Βουλγαρία! Έτσι απλά, κυνικά, ξεδιάντροπα, εκείνος που τον πληρώνουν αρκετά χιλιάρικα οι ελεύθεροι επαγγελματίες, συνιστά σε πάνω από τριακόσιες χιλιάδες από αυτούς , να φύγουν από τη χώρα!

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Gianniotiko Saloni ekdilosi 2016Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν! Η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων έστησε χτες στο Πάρκο Πυρσινέλλα, στο Γιαννιώτικο Σαλόνι, γλέντι με κλαρίνα και νταούλια. Για να στείλει, λέει, μήνυμα στην κυβέρνηση ότι το πάρκο ανήκει στη πόλη!
Μαζεύτηκαν περί τους διακόσιους, που τώριξαν στον χορό, ενώ το δίδυμο Περιφερειάρχη - Δημάρχου επιδόθηκε

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
aerodromio ioanninonΤο θέμα του αεροδρομίου των Ιωαννίνων ξεπέρασε τα όρια της φαρσοκωμωδίας. Πρόκειται για τραγωδία, με τρομακτικές επιπτώσεις στην προοπτική της περιοχής. Για να ακριβολογούμε και να μη παίζουμε με τις λέξεις, είναι ο απόλυτος εξευτελισμός των κατ ευφημισμόν αυτοαποκαλουμένων ως "παραγόντων" του τόπου. Πρωτίστως της Δημοτικής Αρχής των Ιωαννίνων και δευτερευόντως της Περιφέρειας , των βουλευτών της κυβερνητικής πλειοψηφίας και των φορέων.
Είδατε τι έγινε πριν από λίγες ημέρες.

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
paranomiaΑπτόητος από τις αντιδράσεις και την δημοσιότητα που πήρε το θέμα, ο γιός του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Γεώργιος Καχριμάνης, συνεχίζει τις παράνομες εργασίες κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων στο οροπέδιο του Μετσόβου, σε δημόσια έκταση!
Όλοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, πλην της αρμόδιας υπηρεσίας της

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr