Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2018
Οι θρασύτατοι ζητούν την ποινική μας δίωξη...
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
Klisi Kaltsi Παρατηρητήριο ΕλσίνκιΝτε και καλά οι Εβραίοι θέλουν να έχουν πάντα δίκιο απαγορεύοντας με κάθε τρόπο την έκφραση οποιασδήποτε άλλης άποψης. Έτσι έγινε και στην περίπτωσή μας που εκφράσαμε κάποιες σκέψεις (από το stotapsi.gr στις 3,9 και 12 Αυγούστου 2016 και τον "Πρωϊνό Λογο") για το Ολοκαύτωμά τους, για την εκμετάλλευσή του από πολλούς, την τακτική τους και έναντι των Παλαιστινίων που τους εξοντώνουν .
Δεν έφτανε που μας επιτέθηκαν με όλα τους τα μέσα με τρόπο χυδαίο (η εν Ιωαννίνοις Ισραηλιτική Κοινότητα, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο και τα τσιράκια τους), προσέτρεξαν για βοήθεια στη ΜΚΟ - Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίκι!
Δημητράς ΠαναγιώτηςΣε αυτό πρόεδρος είναι κάποιος Παναγιώτης Δημητράς, που όπως έχει γραφεί χρηματοδοτείται από Σκοπιανούς και Εβραίους, υποστηρίζει ότι στην Ελλάδα υπάρχουν μειονότητες όπως... Μακεδονική, Τουρκική και Αλβανική!
Αυτό το "Παρατηρητήριο", λοιπόν, ζήτησε την... αυτεπάγγελτη ποινική μας δίωξη, μέσω της Εισαγγελίας κατά του Ρατσισμού, για... συκοφαντική δυσφήμηση (!) και... Ρατσιστική αρθρογραφία - μεταξύ των άλλων θιγείς και ο κ. Μωυσής Ελισάφ, καθηγητής Ιατρικής και Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Ιωαννίνων, μέλος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου !!!
Μένουμε αμετακίνητοι στις θέσεις μας, αρνούμενοι να υποκύψουμε σε εκβιαστικές και τρομοκρατικές τακτικές, που να χτυπιούνται κάτω. Δεν πρόκειται να απεμπολήσουμε το Συνταγματικώς κατοχυρωμένο δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη, να εκφράζουμε ελεύθερα την άποψή μας, επειδή το απαιτούν οι Εβραίοι και ο κ. Δημητράς, όπως θα δείτε και στις απολογίες μας στη συνέχεια κατά την προκαταρτική εξέταση.

1ο ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΚΩΝ/ΝΟΥ Δ.ΚΑΛΤΣΗ

Αρνούμαι την κατηγορία, η οποία στη προκειμένη περίπτωση είναι ανύπαρκτη. Η συκοφαντική δυσφήμιση απαιτεί έγκληση του παθόντος και εδώ δεν υπάρχει!
Εκτός και αν το "Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίκι", κρίνει ότι νομιμοποιείται να ζητεί την δίωξή μου, επειδή προφανώς διαμαρτυρήθηκε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιό, για αρθρογραφία μου στην ημερήσια εφημερίδα των Ιωαννίνων "Πρωϊνός Λόγος"(επρόκειτο για δημόσιο διάλογο , με την συμμετοχή των εν Ελλάδι Ισραηλιτών) και στο site των Ιωαννίνων www.stotapsi.gr, του οποίου είμαι ιδιοκτήτης και διαχειριστής.
Συκοφαντική δυσφήμιση, λοιπόν, δεν υπάρχει, ούτε και οποιοδήποτε άλλο αδίκημα, πολύ δε περισσότερο αναφερόμενο σε δήθεν... ρατσιστικό έγκλημα!
Ουδέποτε αμφισβήτησα το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, το οποίο έχω χαρακτηρίσει ως το πλέον φρικαλέο στην σύλληψη και στην εκτέλεσή του. Αξίζει δε να σημειώσω ότι συχνά στο παρελθόν στήριξα την εν Ιωαννίνοις Ισραηλιτική Κοινότητα, με πρωτοσέλιδα άρθρα μου, όπως στηλίτευσα βανδαλισμούς στο νεκροταφείο της και στην Συναγωγή τους.
Εξέφρασα αξιολογικές κρίσεις και για άλλα Ολοκαυτώματα, όπως εκείνα της εξόντωσης του Ελληνικού πληθυσμού της Μικράς Ασίας, του Πόντου και των Αρμενίων από τους Τούρκους, των εκατομμυρίων Σοβιετικών από τον Στάλιν, της εκτέλεσης χιλιάδων Ελλήνων από τα Ναζιστικά στρατεύματα.
Αν αυτές οι απόψεις θεωρούνται... ρατσιστικό έγκλημα, σε μια δημοκρατική χώρα, εγώ τις κρίνω ως αναφαίρετο, Συνταγματικώς κατοχυρωμένο, δικαίωμά μου ως πολίτη και ως δημοσιογράφου.
Πιστεύω ότι δεν μπορεί κανένας να μου στερήσει το δικαίωμα να διαφωνώ με μεθόδους των Ισραηλιτών, των Εβραίων εν γένει, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν τους σέβομαι ως πολίτες, ούτε βεβαίως και να διαφωνώ με την πολιτική του Ισραήλ έναντι των Παλαιστινίων, επί των οποίων - επιμένω- ασκείται γενοκτονία.
Προφανώς και αυτό ενόχλησε, όπως και οι μεταφερθείσες απόψεις διάσημων Εβραίων διανοουμένων ότι υπήρξε εκμετάλλευση του Ολοκαυτώματος από το Ισραήλ, για ποικίλους λόγους.
Συνεπώς, πιστεύω ότι η εξωφρενική απαίτηση για την δίωξή μου, αποσκοπεί στην φίμωσή μου και στην τρομοκράτηση όλων, για να μην υπάρξει καμιά φωνή διαφωνίας με την Ισραηλινή πολιτική, την οποία έχω χαρακτηρίσει ως τυχοδιωκτικη και γκαγκστερική, όπως έχω κάνει συχνά και με την Γερμανική, την Αμερικάνικη, την Τούρκικη, την Σοβιετική παλαιότερα κι ακόμη την Αλβανική πολιτική - που θέλει η Αλβανία Ελληνικά εδάφη έως την... Ναύπακτο.
Το... περίφημο "Παρατηρητήριο", ας αφήσει τις αρλούμπες και καλό θα είναι να ασχοληθεί με πραγματικά περιστατικά ρατσιστικών εγκλημάτων και δή με εκείνα που αφορούν Έλληνες, που υφίστανται την ρατσιστική βία στο πετσί τους.

2ο ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΚΩΝ/ΝΟΥ Δ.ΚΑΛΤΣΗ

Δεν είχα πρόθεση να συκοφαντήσω κανέναν και φυσικά δεν συκοφαντήθηκε κανένας. Άλλωστε για την συκοφαντική δυσφήμιση απαιτείται μήνυση του υποτιθεμένου παθόντος και δεν αρκεί μια αναφορά του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίκι!
Επρόκειτο για δημόσιο διάλογο, μέσω της ημερήσιας εφημερίδας των Ιωαννίνων "Πρωϊνός Λόγος". Αδυνατώ να αντιληφθώ από που και ως που, το "Παρατηρητήριο" αυτό ζητεί την δίωξή μου για λογαριασμό άλλου, του κ. Μωϋσή Ελισάφ εν προκειμένω, ο οποίος ως δημόσιο πρόσωπο δέχτηκε μια καλοπροαίρετη κριτική και μάλιστα του δόθηκε το βήμα για να απαντήσει, όπως και έγινε.
Ότι είναι μέλος της Ισραηλιτικής Κοινότητας, για κανένα λόγο δεν νομιμοποιεί το "Παρατηρητήριο" να παρεμβαίνει και μάλιστα κατά τρόπο προκλητικό.
Είμαι, όμως, βέβαιος ότι αποσκοπεί στην φίμωσή μου και όσων ενδεχομένως επιχειρήσουν να ασκήσουν κριτική για ό,τι αφορά τους Ισραηλίτες της Ελλάδας(τους οποίους και φυσικά σέβομαι, όπως και κάθε πολίτη- χωρίς όμως να είναι στο απυρόβλητο), το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδας και αυτό ακόμη το κράτος του Ισραήλ!
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr