stoTapsi

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
episodia Athina 2018ΕΙΜΑΣΤΕ η χώρα της υπερβολής και συνεπώς της "κατασκευής" ηρώων. Σε αυτό πρωταγωνιστεί η Αριστερά. Για να συντηρήσει τον ξεφτισμένο μύθο της έχει ανάγκη από νεοήρωες. Βλέπετε οι πιο παλιοί, Ζαχαριάδης, Μπελογιάννης, Γλέζος, Φλωράκης, Βαφειάδης, Βελουχιώτης κλπ αιματοβαμμένοι, ξεθώριασαν. Δε λένε τίποτε στις νεώτερες γενιές. Όπως και οι δήθεν νεκροί στο Πολυτεχνείο, το οποίο ποικιλοτρόπως "αξιοποιήθηκε" από πολλούς και πάνω του χτίστηκαν καριέρες και περιουσίες. Και για χάρη τους καίγεται κάθε χρόνο η Αθήνα.

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Orkomosia βουλήςΜΟΝΟ ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί. Λέμε για το προβλεπόμενο από την κυβερνητική πλειοψηφία στην επιχειρούμενη τροποποίηση άρθρων του Συντάγματος. Ότι δηλαδή, οι πολιτικοί και οι του Δημοσίου τομέα εν γένει, θα ορκίζονται στην... τιμή και στη συνείδησή τους! Και αυτό, κατά την άποψή τους, είναι αρκετό για την ακέραιη επιτέλεση των καθηκόντων τους!
ΔΕΝ έχουμε πρόθεση να αμφισβητήσουμε συλλήβδην την αξία της τιμής των πολιτικών, ούτε και την ύπαρξη συνείδησης,

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
mitsotakis kiriakosΑΚΡΙΒΩΣ όπως το λέει η παροιμία: "Ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε κι ο γάιδαρος...". Για το νέο κατόρθωμα της Ν.Δ στα Γιάννινα λέμε. Ήταν που ήταν σχεδόν διαλυμένη η παράταξη, ήρθε η επιλογή της ηγεσίας στο πρόσωπο της αντιπεριφερειάρχη κ. Τατιάνας Καλογιάννη, ως υποψήφιας δημάρχου, για να της δώσει τη χαριστική βολή. Κι αυτό αφού ανίχνευσαν την πιθανή στήριξη στον κ. Μωυσή Ελισάφ, στον κ. Νικόπουλο, στον κ. Σιάκα κλπ, γιά να τους "κάψουν" όλους μαζί.

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
tatianna kalogianni 2Πήγε την Πέμπτη, για πρώτη φορά στη ζωή της, στα γραφεία της κομματικής οργάνωσης της ΝΔ στα Γιάννινα, η αντιπεριφερειάρχης και υποψηφία δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Τατιάνα Καλογιάννη!
Να γνωριστούν για το «συμπεθεριό», αλλά περιμέναμε να είναι πιο γενναία και οι οικοδεσπότες πιο περίεργοι.
Να τους ενημέρωνε π.χ για το πως δημιουργείται μια επικερδής ΜΚΟ, όπως η Humanet, ας πούμε. Να τους δίδασκε πως μπορούν να πάρουν 2,5 εκατ. ευρώ για

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Oikonomikos elexgos se Kaxrimani 20 08 18Άρχισαν τα όργανα! Οικονομικός έλεγχος σε βάθος διατάχθηκε να γίνει στην Περιφέρεια Ηπείρου όπου μπαίνουν πια για τα καλά οι εισαγγελείς.
Όπως είχαμε γράψει στο www.stotapsi.gr στις 5 Σεπτεμβρίου, μια από τις υποθέσεις είναι κι αυτή του Κασσάρου από το Μέτσοβο.
Αυτό προκύπτει κι από το έγγραφο που μας κοινοποιήθηκε. Ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κάλεσε τους Ελεγκτές να ξεσκονίσουν τις συμβάσεις και τα οικονομικά της Περιφέρειας, εξ αφορμής των αναθέσεών της στον Στέργιο Κασσάρο,

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version