stoTapsi

Τα παραδείγματα Καχριμάνη-Καλογιάννη-Μπέγκα
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
deleteΥΠΟΜΟΝΗ. Δύο εβδομάδες έμειναν μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών της 26ης Μαΐου. Όχι πως αδημονούσατε κιόλας, αλλά σίγουρα όλο και κάποιο ενδιαφέρον θα υπάρχει. Πάντως, εκείνοι που "καίγονται" είναι οι υποψήφιοι, που στην πλειοψηφία τους δεν λένε τίποτε το καινούργιο. Ενίοτε δε τα προγράμματά τους είναι εκτός τόπου και χρόνου, για να μην πούμε και καμιά βαριά κουβέντα για τη "μοναδικότητα" της ύπαρξής τους, την οποία ανοήτως υπερπροβάλλουν. Ως εκείνοι να είναι οι μόνοι που γνωρίζουν τα πάντα κι όλοι οι άλλοι είναι ηλίθιοι!

Πρόσκληση για την ομιλία του και στα αλβανικά!
KserasΓράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
Πρόκειται για βαρύτατη ύβρη προς το Έθνος, τον Ελληνισμό και εκείνο της Βορείου Ηπείρου, η παρουσία σχεδόν ως κομματάρχη του γνωστού κ. Σπύρου Ξέρα ή Spirou Ksera, από τη Δερβιτσιάνη, στη συγκέντρωση - ομιλία του κ. Αλέκου Καχριμάνη πριν από λίγες ημέρες στα Γιάννινα.
Ο κ. Ξέρας, Βορειοηπειρώτης, στέλεχος παλιότερα οργανώσεων της Ελληνικής μειονότητας, τις είχε "πουλήσει " προσχωρώντας στο κόμμα του Μπερίσα, που τον έκανε υπουργό Εργασίας (2009- 2013).

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
kaxrimanis2Αγαπητέ Αλέκο,
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ σε πρώτο πρόσωπο. Ξέρεις, εκείνο της... αναιδούς οικειότητας, όσων εκ των πολιτών αναφέρονται σε σένα, για να καταστήσουν σαφές στον περίγυρό τους, πόσο... "κολλητοί" είστε.
ΕΓΩ το κάνω για άλλο λόγο. Για να σου πω, με τη βεβαιότητα εκείνου που σε γνωρίζει καλά, ότι ήσουν απογοητευτικός και υποκριτικός και η απόλυτη επιβεβαίωση του μικροπολιτικαντισμού.
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ στην (και) απολογητικού ή απολογιστικού

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
xeirokrotitesΜΑΛΛΟΝ πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από τη διεύθυνση της εφημερίδας του "Πρωινού Λόγου". Γράψαμε όλο αυτό τον καιρό, μεταξύ πολλών άλλων γενικότερου ενδιαφέροντος, τρία άρθρα (με αδιάσειστα στοιχεία), που αναφέρονταν στους Ριζόπουλο, Καχριμάνη και Τατιάνα Καλογιάννη και άρχισαν τα... όργανα! Κυρίες επί των... Τιμών και Κύριοι των Αυλών, συστηματικώς για να μην πω εργολαβικώς, στέλνουν εδώ κείμενα - που βεβαίως δημοσιεύονται - άλλοι με ύμνους για το πόσο ικανοί και αναγκαίοι είναι για τον τόπο Αλέκος και Τατιάνα και άλλοι με υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον μας! Προφανώς ενόχλησαν,

Δεν λέει τίποτα για την ΜΚΟ και τα 2,5 εκ. ευρώ που έκαναν φτερά
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
tatianna kalogianni 2ΝΑ ξεκαθαρίσουμε, για να είμαστε συνεπείς με όλους και με τον εαυτό μας, ότι θεωρούμε άξιους σεβασμού όλους όσους θέτουν τον εαυτό τους στην κρίση των πολιτών. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι βρίσκονται στο " απυρόβλητο " και δεν θα δέχονται την κριτική. Άλλωστε, η ζωή, οι δράσεις όλων των δημοσίων προσώπων πρέπει να είναι στο "φως", διάφανα, χωρίς "σκιές". Για τους πολιτικούς δεν ισχύουν "στεγανά", ούτε καν προσωπικά δεδομένα. Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ΟΛΑ!

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version