stoTapsi

Δήλωση του Σπύρου Ριζόπουλου, επικεφαλής της παράταξης Ορίζοντες Ηπείρου, υποψήφιου Περιφερειάρχη Ηπείρου
Rizopoulos 3Στην τελευταία έκθεση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, στις 11 Οκτωβρίου, η Περιφέρεια Ηπείρου έχει μια θλιβερή πρωτιά. Βρίσκεται μακράν στην κορυφή της Ευρώπης στον τομέα της ανεργίας. Με μέσο ευρωπαϊκό όρο ανεργίας στο 6,8% και μέσο όρο στην Ελλάδα στο 19%, η Ήπειρος βρίσκεται στο 23,3%.
Το σχέδιο μου -στο πλαίσιο της περιφερειακότητας- για την αντιμετώπιση της θλιβερής πραγματικότητας έχει τους εξής άξονες:
Άξονας πρώτος: Οι επιδοτήσεις - αντί να κατασκευάζουν δρομάκια χωρίς καμία ουσιαστική ανταποδοτικότητα

Γράφει ο Δημήτριος Δημητρίου, Υπόψηφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου
Dimitriou DimitrisΌπως είναι γνωστό σε όλη την επιχειρηματική κοινότητα, ένα από τα ισχυρότερα όπλα για την αναβάθμιση των επιχειρήσεων, ειδικά σε κακές, οικονομικά, περιόδους, είναι τα χρηματοδοτικά προγράμματα του ΕΣΠΑ, πολλά από τα οποία διαχειρίζεται η Περιφέρεια Ηπείρου. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται, λοιπόν, σήμερα οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες της Ηπείρου είναι η εμφάνιση περισσότερων γραφειοκρατικών εμποδίων στη διαδικασία υποβολής προτάσεων στα προγράμματα αυτά.

Plateia Pargis 2018Δεν υπάρχει περίπτωση η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων να φτιάξει ένα έργο που να μην εξυπηρετεί σκοπιμότητες;
Μάλλον όχι, αν κρίνουμε κι από το τι γίνεται στην πλατεία Πάργης. Περιορίζουν τον χώρο της πλατείας και μεγαλώνουν εκείνο μπροστά από τις καφετέριες, για τοποθετούν πιο πολλά τραπεζοκαθίσματα!
Προτιμούν, δηλαδή,

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
syriza 3ΜΗΝ ανησυχείτε, δεν προσβληθούν από τον χαρακτηρισμό οι... κακή τη ψήφω (μας) ανελθόντες στην εξουσία Συριζανελίστες. Γνωρίζουν τι είναι. Ανάλγητοι Σταλινοφασίστες, με προσωπείο ευαίσθητων και ανθρωπιστών. Πάσχοντες, όμως, από βαρύτατης μορφής διεθνιστική νοοτροπία και για αυτό έχουν αλλεργία σε ό,τιδήποτε σχετίζεται με την Πατρίδα, το Έθνος, την Ορθοδοξία. Και θέλουν να μην αφήσουν τίποτε όρθιο.
ΓΙΑ αυτό και δε διστάζουν να ξεπουλούν τα πάντα, με εκείνο τον ανεκδιήγητο Πάνο Καμμένο να απειλεί, δήθεν, με παραίτηση κάθε τρεις ημέρες. Πότε για τη Μακεδονία, άλλοτε για το Αιγαίο και τη Βόρειο Ήπειρο.

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
ND logo me MitsotakiΑΠΟ πολλά σύνδρομα δείχνει να κατατρύχεται ώρες - ώρες η "Νέα Δημοκρατία". Τον τελευταίο καιρό όμως, είναι πιο εμφανές εκείνο του Κρόνου, της μυθολογίας, που τρώει τα παιδιά του. Και από κάτι ακόμη, που δεν μπορεί επακριβώς να προσδιορισθεί. Που επιτρέπει σε ορισμένους να συμπεριφέρονται ως να είναι... ιδιοκτήτες του! Ως να είναι τσιφλίκι τους, όπου μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Μια νοοτροπία που πλέον καταδικάζεται με σφοδρότητα.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version