Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2018
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
syriza 3ΜΗΝ ανησυχείτε, δεν προσβληθούν από τον χαρακτηρισμό οι... κακή τη ψήφω (μας) ανελθόντες στην εξουσία Συριζανελίστες. Γνωρίζουν τι είναι. Ανάλγητοι Σταλινοφασίστες, με προσωπείο ευαίσθητων και ανθρωπιστών. Πάσχοντες, όμως, από βαρύτατης μορφής διεθνιστική νοοτροπία και για αυτό έχουν αλλεργία σε ό,τιδήποτε σχετίζεται με την Πατρίδα, το Έθνος, την Ορθοδοξία. Και θέλουν να μην αφήσουν τίποτε όρθιο.
ΓΙΑ αυτό και δε διστάζουν να ξεπουλούν τα πάντα, με εκείνο τον ανεκδιήγητο Πάνο Καμμένο να απειλεί, δήθεν, με παραίτηση κάθε τρεις ημέρες. Πότε για τη Μακεδονία, άλλοτε για το Αιγαίο και τη Βόρειο Ήπειρο. Αυτές δε τις ημέρες συγκρούεται, υποτίθεται, με τους Συριζαίους για όσα είπε για νέες βάσεις των Η.Π.Α στη χώρα μας, τη συμφωνία με τα Σκόπια και άλλα τινά φαιδρά, όπως συνηθίζει. Με αποτέλεσμα να μας βομβαρδίζουν ολημερίς και ολονυχτίς για το... μέγα γεγονός.

ΨΕΥΤΕΣ, όλοι τους! Αποπροσανατολισμό της Κοινής Γνώμης, από τα καυτά προβλήματα της καθημερινότητας, επιχειρούν. Από εκείνα της οικονομίας, που δεν ανέκαμψε, όπως διατυμπανίζουν οι μέχρι πρότινος διαδηλωτές και νυν... σωτήρες. Από αυτά που ταλανίζουν κάθε νοικοκυριό, το οποίο αναισχύντως λοιδορούν. Ανάγωγοι και αναιδείς, που ομιλούν χλευαστικά για... "κάθε νοικοκυραίος", που έχει το... θράσος να διαμαρτύρεται για το κατάντημα της Ελλάδας και τους ληστές, που αν τύχη να είναι Αριστεροί και ομοφυλόφιλοι, τότε πρέπει να υποκλιθεί.

ΔΕΝ ήρθε ακόμη η ώρα για να παραιτηθεί ο Καμμένος και να αποχωρήσουν από την κυβέρνηση τα στελέχη του. Αυτό θα γίνει σε συνεννόηση με τον Τσίπρα. Για να πέσει η κυβέρνηση, ο Τσίπρας να λέει ότι τον έριξαν, ο Καμμένος να καυχησιολογεί ότι το έκανε για την Πατρίδα, μήπως και διασωθεί στις εκλογές. Ασφαλώς και δεν θα αφορά, ένα τέτοιο πιθανό ενδεχόμενο, τα χάλια της οικονομίας, αλλά ένα Εθνικό θέμα, της Μακεδονίας π.χ. ή κάποιο άλλο εξ ίσου σοβαρό.

ΟΠΩΣ αντιλαμβάνεστε παίζουν με την τύχη της χώρας και όλων ημών, που καθόμαστε και ανεχόμαστε τα καπρίτσια τους. Που ακόμη (!) δεν θέλουμε να δούμε που μας οδηγούν οι... "πτωματολάγνοι". Διότι "πτώματα" μας κατάντησαν οι παριστάνοντες τους ειδήμονες, επί των οποίων ασελγούν πειραματιζόμενοι και επαγγελλόμενοι τη νεκρανάστασή μας. Βεβαίως και λυπούμαστε που χρησιμοποιούμε κάπως σκληρή γλώσσα, αλλά όσο και να θέλουμε δεν μπορούμε να είμαστε επιεικείς με εκείνους που τόλμησαν να ξεστομίσουν τη βαρύτατη ύβρη - πρόκληση... "αυτοί ή εμείς"!

ΚΑΙ άντε, το είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε μια από τις παροιμιώδεις, για το ανιστόρητο και άτοπο, αποστροφές του ανερμάτιστου λόγου του. Το υιοθέτησαν ως... επιχείρημα όλοι οι ΣυριζοΚαμμένοι, μέχρι που το έγραφε στη σελίδα του στο FB και ο Γιαννιώτης βουλευτής Γιάννης Στέφος! Ειλικρινά μας ξάφνιασε η εμπάθειά του, πολύ δε περισσότερο επειδή είναι και εκπαιδευτικός. Αλλά, δυστυχώς, η εξουσία δεν φθείρει μόνο. Προκαλεί κι αυτά τα άτιμα φαινόμενα οίησης, απαξίωσης οποιουδήποτε διαφωνούντος, μέχρι να επιδιώκεται η εξόντωσή του.

ΤΡΕΜΟΥΝ στο επερχόμενο τέλος της θλιβερής παρουσίας τους στη διακυβέρνηση της χώρας. Κι όσο αυτό το αναπότρεπτο πλησιάζει, τόσο και αφηνιάζουν. Γίνονται πιο επικίνδυνοι. Απρόβλεπτοι και έτοιμοι να τα διαλύσουν όλα. Να ξεπουλήσουν ότι έχει απομείνει. Να ενδώσουν όσο περισσότερο μπορούν. Μήπως και καταφέρουν να κερδίσουν χρόνο. Επινοούν απίθανες ιστορίες, παίζοντας και με την αγωνία των συνταξιούχων, αν θα περικοπούν ή όχι οι συντάξεις.

ΔΕΝ έχουν καμία αναστολή να εκχωρήσουν ολοσχερώς την Εθνική κυριαρχία, για να εκμαιεύσουν από τους δανειστές παράταση του χρόνου εφαρμογής του νόμου, που τον ψήφισαν περιχαρείς κιόλας. Όπως κάνουν και με το θέμα του ορίου του αφορολόγητου. Και σε αυτό συμπεριφέρονται ως μετανοούσες Μαγδαληνές. Στενοχωριούνται, μας λένε οι άχρηστοι, που... αναγκάστηκαν να ψηφίσουν τέτοια μέτρα. Τα οποία δεν διαπραγματεύτηκαν και πολύ. Άρον- άρον το έκαναν μήπως και δυσαρεστηθεί η Μέρκελ. Ναι, αυτοί που βρίζουν τους "άλλους " ως... Γερμανοτσολιάδες και.. "τσάτσους". Ας ασχημονήσουν για όσο χρόνο τους απομένει. Θα το αντέξουμε...
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr