Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2019
Συγχαρητήρια στους πολιτικούς κόπανους!
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
kaxrimanis 3Θα τα πούμε στα γρήγορα σήμερα, με περισσότερα λίαν προσεχώς. Ο σοφός λαός στις εκλογές για την Περιφέρεια Ηπείρου, έκανε την επιλογή του στο πρόσωπο του κ. Αλέκου Καχριμάνη.
Υπερψήφισε τη διαπλοκή, ένα σαθρό πελατειακό σύστημα, τη βιομηχανία των απευθείας αναθέσεων, ακόμη και στο στενό συγγενολόι του, το οικογενειακό του περιβάλλον που πλουτίζει, μαζί και κάποιοι άλλοι ευνοούμενοι.
Στήριξε δηλαδή τη διαφθορά και τη φαυλότητα. Την τσιφλικοποίηση της Ηπείρου, που παραμένει υπανάπτυκτη, φτωχή και πρώτη στην ανεργία.
Δοξάστε, λοιπόν, τον επαγγελματία πολιτικάντη, στον οποίο λέμε μπράβο που επέτυχε να πείσει εκ νέου ότι είναι ο... Μεσσίας!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΠΑΝΟΙ...
tzarouxis theodorosΦυσικά και ανήκουν πολλά συγχαρητήρια στον κ. Καχριμάνη, στο Γραμματέα της Ν.Δ κ. Αυγενάκη και στον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Τζαρούχη, που με επέτυχαν να πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στα Γιάννινα περί το 29%, το μεγαλύτερο ποσοστό στη χώρα!
Αλλά και για το μέγα επίτευγμα να μην πάει, για πρώτη φορά στο δεύτερο γύρο για το Δήμο Ιωαννιτών η κεντροδεξιά παράταξη, με την επιλογή τους να επιβάλλουν την κ. Τατιάνα Καλογιάννη ως υποψήφια, για να "κόψουν" τον κ. Γκόντα!
Και βεβαίως, καλά έπαθε που απέτυχε, συμβάλλοντας κι εμείς σε αυτό...
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr