stoTapsi

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
no leadersΘΑ επιμείνουμε, όσο κι αν ενοχληθούν ορισμένοι. Έχουμε έλλειμμα ηγεσίας στα Γιάννινα, στην Ήπειρο εν γένει. Τρανταχτή απόδειξη αυτά που θεωρούν οι ολίγιστοι "ασήμαντα", αλλά τόσο σημαντικά γιά τη ζωή μας. Αλλά δεν ασχολούνται με αυτά. Δίνουν έμφαση σε ό,τι μπορεί να εντυπωσιάσει και να τους φέρει ψήφους. Χωρίς όμως αυτό να συνεπάγεται και την ελάχιστη βελτίωση της καθημερινότητάς μας. Αυτή είναι πραγματικά γιά κλάματα, που μάλλον θα έπρεπε να είναι γοερές κραυγές απόγνωσης.

ΔΕΙΤΕ τώρα μερικά από τα "τρελά" που συμβαίνουν και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
arkas aristeroijpgΔΕΝ συνηθίζουμε να εκθειάζουμε κυβερνητικά επιτεύγματα, ουδέ να ασκούμε κριτική στην αντιπολίτευση. Παρεκκλίνουμε του κανόνα σήμερα διότι το επιβάλλουν οι εξελίξεις και προ παντός η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ. Όχι τόσο των απλών ψηφοφόρων, αλλά του πρώην πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, πρώην υπουργών και πολλών μεγαλοστελεχών της πάλαι ποτέ... "πρώτη φορά Αριστερά". Αυτής που μετέτρεψε τη χώρα σε υποτελή των δανειστών, με το τελευταίο και πλέον καταστροφικό μνημόνιο και περίγελως της οικουμένης. Αυτής της Αριστεράς, που αποεξαθλίωσε τους Έλληνες πολίτες και άνοιξε τα σύνορα στις ορδές των λαθρομεταναστών.

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
pamvotidaΥΠΑΡΧΕΙ ένα θετικό στοιχείο στην πολιτική ζωή της χώρας. Συγκροτήθηκε και ορκίστηκε κυβέρνηση πλειοψηφίας, ορκίστηκαν οι βουλευτές και εξελέγη με ρεκόρ ψήφων (193 !) πρόεδρος της Βουλής, ο των Ιωαννίνων βουλευτής κ. Κώστας Τασούλας, ο πρώτος Ηπειρώτης. Ασφαλώς και δε λείπει η δυσαρέσκεια γιά την αξιοποίηση παραγόντων που έχουν επικριθεί γιά τη στάση τους, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, είτε γιά τη Συμφωνία των Πρεσπών είτε γιά την πυρκαγιά στο Μάτι.

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
arkas kareklaΕΙΚΟΣΙ ημέρες μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, με την κυβέρνηση να παίρνει μέτρα, που θα επιτρέψουν στη χώρα να αποτινάξει το άγος της τετραετούς διακυβέρνησης από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που την κατέστησαν ανυπόληπτη και έρμαιο των εξτρεμιστών της Αριστεράς. Αντιδρούν βεβαίως εκείνοι που ασελγούσαν επί της ευπρέπειας και εν τέλει της Δημοκρατίας, αλλά αυτό δεν θα πρέπει επ' ουδενί να πτοήσει τη νέα κυβέρνηση, που επιβάλλεται να προχωρήσει τάχιστα στις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις.

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
Orkomosia ND 2019ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην πραγματική κανονικότητα μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου. Η Ν.Δ σχημάτισε αυτοδύναμη κυβέρνηση, που από την πρώτη ημέρα άρχισε τη δουλειά. Στο ξεκίνημά τους οι υπουργοποιηθέντες δείχνουν σοβαροί και όλοι ελπίζουν να συνεχίσουν έτσι. Για να εκλείψουν οι φαιδρότητες με τα σανδάλια, τα ποικιλόχρωμα σακίδια στην πλάτη και τη χυδαιότητα λόγων και έργων. Για να υπάρξει μια νέα πορεία της χώρας, χωρίς πισωγυρίσματα, διότι κανείς δεν μπορεί να αντέξει άλλο την ασφυκτική οικονομική πολιτική που ακολουθούνταν.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version