stoTapsi

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
katerinasakellaropoulou"Η Ελλάδα αλλάζει" ή κάπως έτσι το είπε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και όταν πρότεινε την Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στη συνέχεια με την εκλογή της την Τετάρτη, με τους βουλευτές της ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) να υπερθεματίζουν και να πανηγυρίζουν! Ως να συνέβη κάποιο κοσμογονικό γεγονός, που θα έφερε τα πάνω - κάτω και θα καθιστούσε τη χώρα ισχυρότερη από πριν!

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
ionia odosΔΕΝ μας εξέπληξε ο εμπαιγμός, όπως χαρακτήρισε ο «Πρωινός Λόγος» τον τρόπο επέκτασης της Ιόνιας Οδού προς την Κακαβιά. Με δύο «λωρίδες» κυκλοφορίας και όχι τέσσερις όπως υπολογίζονταν, δεν είναι ο ευρωπαϊκών προδιαγραφών δρόμος που απαιτείται και από τις ανάγκες των καιρών και εν πάση περιπτώσει βρίσκεται πολύ μακριά από τους πρότερους σχεδιασμούς. Γιατί όμως προκάλεσε τέτοιας έκτασης και έντασης... έκπληξη;

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
adonis georgiadisΒΑΛΘΗΚΑΝ να μας τρελάνουν, αλλά δεν πρόκειται να το πετύχουν. Τους (αν)εγκέφαλους της κυβέρνησης εννοώ και μη θυμώσουν οι χειροκροτητές της. Υπάρχουν πολλοί σοβαροί άνθρωποι, με μυαλό στους κόλπους της, αλλά περισσεύουν και εκείνοι που δε μετρούν τα λόγια τους ή παριστάνουν το "λαγό", για να μετρήσουν τις αντιδράσεις και να προετοιμάσουν το έδαφος. Είναι πολλοί αυτοί που επιδίδονται μετά πάθους σε αυτό το "παιχνίδι", με το... αζημίωτο φυσικά.

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
elisafΓΡΑΦΑΜΕ σε παλιότερα άρθρα ότι κυβέρνηση πρέπει να βρει το βηματισμό της και να δει με ιδιαίτερη προσοχή αρκετά ζητήματα της καθημερινότητας, στα οποία υστερεί. Αυτό ισχύει στο πολλαπλάσιο για το Δήμο Ιωαννιτών, που κατέστη όμηρος της μειοψηφίας! Αυτή η εντύπωση έχει δημιουργηθεί στους πολίτες, οι οποίοι διαπιστώνουν μια στασιμότητα, που δε δικαιολογείται στους καιρούς μας.

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
mitsotakis kiriakosΗ εκπνοή του χρόνου βρίσκει τη χώρα μας με μιά κυβέρνηση που προσπαθεί να την επαναφέρει στην "κανονικότητα", όπως λέει συχνά ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Να κάνει τους πολίτες να αισθανθούν ασφαλείς και να δημιουργήσει τις ευκαιρίες για επενδύσεις και ανάπτυξη, αντιμετωπίζοντας και τις προκλήσεις της Τουρκίας. Καταλαβαίνουμε, δεν είναι εύκολη δουλειά, αλλά ακριβώς για αυτό υπερψηφίστηκε η ΝΔ,

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version