Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2019
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
tsipras xeriaΔΕΝ πάνε καθόλου καλά ο Τσίπρας και οι άνθρωποι εν γένει του ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα στην παραζάλη τους θυμήθηκαν τον Ανδρέα Παπανδρέου και το σύνθημά του... "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά"! Νομίζουν ότι αρκεί αυτό και μερικές άλλες πομφόλυγες για να γλυτώσουν τον καταποντισμό στις εκλογές της 7ης Ιουνίου! Σε μιά απέλπιδα προσπάθεια διατήρησης ενός "αξιοπρεπούς" ποσοστού, πασχίζουν να εξάψουν τα πάθη και να διχάσουν πάλι τους Έλληνες. Παλιά τους τέχνη - κόσκινο, θα πείτε, αλλά αυτό δεν τους εξιλεώνει.

ΔΕΝ τους σώζει τίποτε. Ούτε ο Ανδρέας, ούτε και ο Θεός ο ίδιος. Οι Έλληνες, όπως όλα δείχνουν, έχουν αποφασίσει οριστικώς και αμετακλήτως, να στείλουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας (για να τους θυμίσουμε κι άλλη μιά φράση του μακαρίτη, που φέρει τη μεγάλη ευθύνη και για τον οικονομικό εκτροχιασμό), τον ΣΥΡΙΖΑ και τις παραφυάδες του τις εξτρεμιστικής Αριστεράς. Να απαλλαγούν εδώ και τώρα από τους εθνομηδενιστές και μουσουλμανολάγνους Σταλινιστές, που εξευτελίζουν τη χώρα διεθνώς και καταδίκασαν τους πολίτες της να εκλιπαρούν για επιδόματα.

ΑΛΛΑ όντως... Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά και τι Αριστερά! Δεν έχουμε καμία αντίρρηση και δυσκολία να το αναλύσουμε, αλλά να μη σας κουράσουμε κιόλας. Για αυτό θα είμαστε πολύ σύντομοι. Η Δεξιά έχτιζε το κράτος και η Αριστερά... κατεδάφιζε! Η Δεξιά, όπως αρέσκονται να λένε κάποιοι δήθεν "προοδευτικοί" με περιφρόνηση τον μεγαλύτερο πολιτικό οργανισμό, ήταν μπροστά στους εθνικούς αγώνες. Η Αριστερά τους υπονόμευε, μέχρι που αιματοκύλισε τη χώρα, για να την εντάξει στο μπλοκ των τότε Σοβιετικών Σταλινικών καθεστώτων- δικτατοριών! Ακόμη και τη Μικρασιατική καταστροφή και την ήττα το 1940, εύχονταν και επιδίωξαν οι κομμουνιστές, Αριστεροί της εποχής!

ΟΜΩΣ, ο Τσίπρας με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι... ιμιτασιόν Αριστεροί. Για του το κι είναι χειρότεροι. Η εξουσία τους ενδιαφέρει. Μόνο αυτή, η χλιδή που προσφέρει και δεν είχαν, τα χρήματα και τίποτε άλλο. Για αυτό και υπέγραψαν με τα χέρια και τα πόδια μνημόνια, παραμνημόνια, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, φτωχοποίηση του λαού. Όλα θυσία στο βωμό της νομής της εξουσίας και ενός ακατανόητου ρεβανσισμού, για την ήττα της Αριστεράς στο συμμοριτοπόλεμο- διότι τέτοιος ήταν. Χάρισμα τα πάντα στους δανειστές, μέχρι και τη Μακεδονία και ευτυχώς που δεν προλαβαίνουν για τα υπόλοιπα. Υποκλίσεις και γονυκλισίες στη Μέρκελ, υβρίζοντας ταυτοχρόνως τους "άλλους" ως... Γερμανοτσολιάδες!

ΤΕΤΟΙΟ θράσος! Διότι απαιτείται μέγα θράσος να αποκηρύσσει τώρα ο Τσίπρας τη Δεξιά, όταν συγκυβέρνησε με ένα σχεδόν ακροδεξιό κόμμα επί τέσσερα χρόνια και διατηρήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία χάρη σε αυτό! Ναι, για τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" και τον Καμμένο λέμε. Που έφτιαξαν μαζί την κυβέρνηση της δουλικότητας μέχρι που έφτασαν στην κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών με τους Σλαβοσκοπιανούς. Για να διαφωνήσει δήθεν ο Καμμένος μήπως και διασωθεί , αλλά δυστυχώς για εκείνον και ευτυχώς για την Ελλάδα εξαφανίστηκε από τον πολιτικό χάρτη. Για να αποδειχθεί ότι κάποιες φορές ο λαός με σοφία αντιδρά.

ΟΜΩΣ, σε όσους αρέσκονται να μας βρίζουν, θα τους δώσουμε και κάτι ακόμη να έχουν να ασχολούνται. Η Δεξιά ποτέ δεν πεθαίνει! Άντε, να μη τους στενοχωρούμε και πολύ, η ΚεντροΔεξιά, όπως λένε τη μεγάλη παράταξη της Ν.Δ ή όπως αλλιώς μπορεί να τη λένε στο μέλλον. Διότι είναι η Ελλάδα! Είναι αυτή, που με όποια λάθη, οδηγεί τη χώρα σταθερά προς το μέλλον. Συμφωνείτε ή διαφωνείτε, αυτή είναι η άποψή μας κι αυτό έχει δείξει μέχρι τώρα η ιστορία. Οι κραυγές περί... φασιστικών αντιλήψεων και άλλα τινά παραμυθάκια της Αριστεράς, ούτε που μας ενοχλούν καν. Αυτά να τα λένε σε εκείνους που τους φοβούνται και που εύκολα τους δημιουργούν... ενοχές, πως τάχα είναι κακό να μην είναι κομμουνιστές!

ΚΑΙ ξέρετε, μας προκαλούν πολύ γέλιο όσοι "προοδευτικοί" πολίτες, διατείνονται μεν ότι είναι αντι-Δεξιοί, ενοχλούνται δε όταν τους πει κάποιος ότι είναι αντι- κομμουνιστής! Και απαιτούν να τους πάρουμε στα σοβαρά όταν λένε ότι χάρη στην Αριστερά εν γένει πρόκοψε η Ελλάδα κι ότι έχουν να επιδείξουν αγώνες! Αγώνες για ποιό πράγμα; Να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια. Θα επιμείνουμε, όμως, ότι ο μύθος του "πρώτη φορά Αριστερά", ξεθώριασε, αφού επέτυχε να προδώσει τις ελπίδες όσων την ψήφισαν και να ισοπεδώσει τη χώρα. Η Αριστερά στην εξουσία θα μείνει... αξέχαστη. Και για την υποτέλεια και για τον ευτελισμό των αξιών και για την ανεκδοτολογική διακυβέρνησή της.

Δημοσιεύθηκε στον "Πρωινό Λόγο", το Σάββατο 26/06/19
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr