Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2019
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
Mitsotakis gidiaΠέρασε μια εβδομάδα αφότου ήλθε στα Γιάννινα ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο της Βουλής και τέσσερις υπουργούς και ακόμη δεν κατέστη σαφής ο λόγος της περιοδείας, πέραν του επικοινωνιακού της χαρακτήρα.
Ιδιαίτερη εντύπωση όμως προκάλεσε η επίσκεψη στην Ιερά Μονή Βελλάς, στα κτήματα της οποίας ο μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος, έχει επιδοθεί στην εκτροφή χιλίων και πλέον γιδιών και λειτουργία τυροκομείου, με προοπτική να εμπορευθεί την παραγωγή εν γένει.
Ο Μητροπολίτης ζητά να ιδρυθεί... Γεωργική Σχολή στη Βελλά και για αυτό η πρωθυπουργική κουστωδία πήγε εκεί, να εξετάσει το αίτημα!
Φαίνεται πως κάτι δεν πήγε καλά και προτάθηκε να ιδρυθεί... ΙΕΚ σε πρώτη φάση!
Όμως, ανεξαρτήτως της εξέλιξης, ευλόγως διερωτώνται οι κτηνοτρόφοι της Ηπείρου: Οι, αμφισβητούμενης νομιμότητας, μπίζνες του επιχειρηματία - Μητροπολίτη, απασχολούν την κυβέρνηση περισσότερο από τα προβλήματα των Ηπειρωτών παραγωγών, που τείνουν να εξαφανιστούν;

Mitsotaikis MaximmosΑφού μαζί με τον πρωθυπουργό ήταν και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκης Βορίδης, γιατί δεν ασχολήθηκε καθόλου με τα προβλήματά τους; Και για να το κάνει, θα απαιτούνταν λιγότερος χρόνος από όσο διέθεσε με τον πρωθυπουργό για να συζητήσουν με τον κ. Μάξιμο, που καλό θα ήταν να περιορισθεί στα Ιερατικά του καθήκοντα.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr