Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2019
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
elisaf moysisΑΥΤΟ το αλαλούμ στη διοίκηση του Δήμου Ιωαννιτών δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η ανταλλαγή καταγγελτικών επιστολών δεν βοηθάει στην αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων της πόλης. Τους πολίτες δεν τους ενδιαφέρει αν και ποιός συγκροτεί με ποιόν πλειοψηφία. Η μετάθεση των ευθυνών από τον ένα στον άλλο, επιδεινώνει την κατάσταση.

ΕΙΧΕ πει ο δήμαρχος κ. Μωυσής Ελισάφ ότι είχε λύσεις και εν πάση περιπτώσει οφείλει να τις βρει. Μαζί με τις συμπράττουσες στη διοίκηση παρατάξεις. Ασφαλώς και οι της αντιπολίτευσης έχουν μερίδιο της ευθύνης. Τα πείσματα δεν οδηγούν πουθενά και το μόνο που επιτυγχάνεται είναι η δημιουργία μεγαλυτέρων αδιεξόδων, με τους κ. Μπέγκα και κ. Τατιάνα Καλογιάννη να συμπεριφέρονται ως να προέκυψαν εσχάτως από παρθενογένεση.

ΑΣ κανονίσουν την πορεία τους όλοι. Κυρίως ο δήμαρχος, ο οποίος μέχρι τώρα δεν έδειξε τις ικανότητες που διακήρυττε ότι είχε. Ελπίζουμε να βρει το δρόμο προς τη "Νέα Εποχή" . Τα Γιάννινα το χρειάζονται και μάλιστα επειγόντως. Φτάνουν τα πέντε χρόνια απραξίας, αφελών πειραματισμών με την παραγωγή σκανδάλων.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr