Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2019
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
metanastesΤΟ είπε πριν από λίγες ημέρες ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης . Ότι θε ξεκαθαριστούν οι ΜΚΟ, αυτές που εμπλέκονται στην υπόθεση των λαθρομεταναστών. Θα μείνουν, τόνισε, όσες προσφέρουν πράγματι έργο. Προφανώς αντελήφθη, έστω και αργά, η Ελληνική κυβέρνηση ότι εξελίσσονται σε μάστιγα. Κυρίως για την αδιαφάνεια, το πέπλο μυστηρίου που χαρακτηρίζει τις κινήσεις τους, το ρόλο τους.

ΑΥΤΗ η ίστορία πρέπει να τελειώνει. Πρόκειται για μιά νοσηρή κατάσταση που δεν επιδέχεται καμμιά θεραπεία. Ανεξέλεγκτα διαχειρίζονται εκατομμύρια ευρώ και συμπεριφέρονται ως κράτος εν κράτη. Αδιαφορούν για το τι είναι Εθνικό και Ελληνικό, αν προκαλεί ή όχι το εθνικό και θρησκευτικό συναίσθημα, ανάλγητες ως προς τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών. Και αποθρασύνονται από την ανοχή και την "προστασία" που τους παρέχεται .
ΠΑΝΩ τους φαίνεται να έχουν στηθεί επικερδείς " φάμπρικες ", με αντικείμενο εκμετάλλευσης τους αλλοδαπούς, πρόσφυγες και μετανάστες. Δείχνουν οτι δήθεν αυτοί είναι το πρωταρχικό τους μέλημα, απαξιώνοντας τους γηγενείς προσβάλλοντας βάναυσα τις Αρχές κάθε περιοχής, όπου δρούν ως έχουσες ...δικαίωμα ζωής και θανάτου επί παντός. Ασφαλώς και τους επετράπη να δρουν κατ’ αυτόν τον τρόπο, δεδομένων και των τεράστιων συμφερόντων που εξυπηρετούνται.

ΘΕΩΡΟΥΝ οτι οι " δομές " στις οποίες δραστηριοποιούνται, ανήκουν σε αυτές και όχι στο Ελληνικό κράτος. Έφτασαν δε στο σημείο να απαγορεύσουν μέχρι και στον υπουργό Εθνικής Άμυνας να μπει σε στρατόπεδο όπου φιλοξενούνται αλλοδαποί, ενώ την ίδια τύχη έχουν κι όσοι, ασκούντες εξουσία υποτίθεται, δοκιμάζουν να επισκεφθούν τα hot spot, όχι απαραιτήτως για έλεγχο, αλλά για να συνδράμουν το έργο τους!

ΤΕΤΟΙΑ φαινόμενα έχουμε και στην Ηπειρο και μάλιστα εκπρόσωποί τους καλούνται οπωσδήποτε σε συσκέψεις, επιβάλλοντες τις απόψεις τους! Και Περιφερειάρχης, δήμαρχοι κλπ φορείς το ανέχονται, μοιάζοντας με μαριονέτες! Δείχνουν να ενδιαφέρονται κυρίως, όλοι, για τα λεγόμενα ..."ανταποδοτικά οφέλη", τα χρήματα δηλαδή. Εν τω μεταξύ κανείς εξ ημών των κοινών θνητών δε γνωρίζει ποιάς εθνικότητας είναι, ούτε δε αριθμητικά πόσες και ποιοί συνεργάζονται μαζί τους. Αυτά αποτελούν επτασφράγιστο μυστικό!

ΓΙΑ να δείτε το μέγεθος της ασυδοσίας τους, πριν από λίγες ημέρες και χωρίς να έχει ενημερωθεί ο Δήμος ή κάποιος άλλος , μετέφεραν αλλοδαπούς στην Κόνιτσα και τους πήγαν σε ξενοδοχεία. Έτσι επειδή εκείνες το αποφάσισαν, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους Αρχές και κατοίκους. Το ίδιο βεβαίως γίνεται στα Γιάννινα και όπου αλλού εχει αποφασισθεί να κατοικοεδρεύσουν αλλοδαποί, ερήμην της κοινωνίας.

ΕΧΕΙ, όμως, καταγγελθεί - πέραν όλων των άλλων - οτι γενικότερα διαδραματίζουν έναν ύποπτο ρόλο, που προφανώς δεν έχει καμμιά σχέση με τα Ελληνικά συμφέροντα. Μία είναι η λύση: να απαγορευθεί άμεσα, στις περισσότερες, κάθε ανάμιξη στα των προσφύγων- μεταναστών και να εκδιωχθούν από τη χώρα. Όσο τους επιτρέπει η κυβέρνηση να διαχειρίζονται αυτό το μέγα ζήτημα (όταν επικουρικά θα έπρεπε να συμμετέχουν), τόσο και θα δημιουργούνται σοβαρότερα προβλήματα. ΕΞΩ από την Ελλάδα τώρα! Μαζί και όσοι εκ των αλλοδαπών δεν πληρούν τα κριτήρια παραμονής, υπό την προϋπόθεση ότι θα τεθεί φραγμός στην ανεξέλεγκτη είσοδο στη χώρα. Αυτό επιβάλλεται πέραν των άλλων και για εθνικούς λόγους κι αυτή η απόφαση να διασπαρούν σε ολόκληρη τη χώρα, θα προκαλέσει περισσότερα και σοβαρότερα προβλήματα από αυτά που αναμένονται να επιλύσει.

ΗΔΗ το ποσοστό του 1% ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας των κυβερνώντων, αφού οι αλλοδαποί ξεπερνούν το 1,5 εκατ. που γεννοβολώντας σε δεκαπέντε χρόνια θα έχουν γίνει πάνω από τέσσερα εκατομμύρια, δηλαδή θα πλησιάζουν το 50% του ελληνικού πληθυσμού! Και θα παρατηρείται το φαινόμενο ένας στους δύο να είναι αλλοδαπός μουσουλμάνος και τη χώρα παραδομένη στις ορέξεις τους! Αυτό θέλουν οι κυβερνήσεις μας; Και οι τοπικοί ηγέτες;
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr