Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Απρίλιος 2014
Αντί να δώσει απαντήσεις

kaxrimanisΟύρλιαζε μαινόμενος χτες το μεσημέρι στον τηλεοπτικό σταθμό "ΒΗΜΑ" ο Περιφερειάρχης κ. Αλεξ. Καχριμάνης για... "κάποιους" που αναφέρονται στα περιουσιακά του στοιχεία και στη ΜΚΟ της κ. Τατιάννας Καλογιάννη. Νομίζει ο... Μέγας (Μικρός) Αλέξανδρος, ότι αν εκβάλλει υλακές θα πείσει ότι έχει δίκιο και ότι θα φοβηθούν οι... "κάποιοι" που αυτοί όμως είμαστε... εμείς που του συνιστούμε να ηρεμήσει.

Μας "έψαξαν", είπε, και δεν βρήκαν τίποτε ενώ αναφερόμενος στην αντιπεριφερειάρχη που δήλωσε με στόμφο πως έκανε σπουδαία δουλειά στο εξωτερικό!

Δεν του πήγαινε να πει για τα ψαροκάικα με αρχαιοελληνικά ονόματα στη... Σρι Λάνκα, ούτε για τους Γκαγκαούζους της Μολδαβίας, ούτε βεβαίως για τις απ' ευθείας αναθέσεις έργων, ανακριβές πόθεν έσχες του, των αλυσίδων των ξενώνων του με μετατροπή διατηρητέων κτιρίων, τα δάνεια και τις επιδοτήσεις.

Για να φρεσκάρουμε λοιπόν τη μνήμη του κ. Καχριμάνη και της κας Καλογιάννη, ας ρίξουν πάλι μια ματιά στα ρεπορτάζ μας:

 α) για τους ξενώνες - πόθεν έσχες κλτ στις 9, 14, 20 και 24-02-14,

β) για τις απευθείας αναθέσεις και σπατάλες στις 30-06-13, στις 2,4,8 και 17-07-13 και 25-04-13

γ) για την ΜΚΟ της κας Καλογιάννη στις 20-03-13 και 21-02-14 (για να τη ρωτήσετε κιόλας γιατί δεν στήριζε ψαράδες στην Ήπειρο, αστέγους και αναξιοπαθούντες και έτρεχε στη Σρι Λάνκα και στους Γκαγκαούζους της Μολδαβίας, αλλά και τι προσέφεραν αυτά στην χώρα μας που της έδωσε 3,2 εκτ. ευρώ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΤΣΗΣ

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr