stoTapsi

A+ A A-

Απρίλιος 2014

Γράφει ο Κώστας Καλτσής

kaxrimanisKalogiannh Tatiana PE Iwanninwn 6Ερήμην των κατοίκων, φορέων και του δήμου Ζίτσας, η περιφέρεια Ηπείρου ενέκρινε την εγκατάσταση μονάδας επεξεργασίας λυματολάσπης στην Ελεούσα! 

Το θέμα έτσι κι αλλιώς είναι σοβαρό, αλλά το καθιστά σοβαρότερο το γεγονός ότι η εταιρία ΕΝΒΙΚΕΑΡ Ηπείρου ΑΕ, που είναι ο φορέας του έργου, ανήκει στον

"Κοιμήθηκε" χθες σε ηλικία 84 ετών ο από το 1975 Μητροπολίτης Ιωαννίνων Θεόκλητος, ύστερα από μακρά μάχη με μια σειρά προβλημάτων της υγείας του. Ο Θεόκλητος, μια ισχυρή αλλά αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στις τοπικές εξελίξεις και σε εκείνες που αφορούσαν την εκκλησία. Ο υπογράφων παρ' ότι με τον μεταστάντα είχε σφοδρές συγκρούσεις στο παρελθόν για θέματα που αφορούσαν στην εκκλησιαστική περιουσία, τη διαχείρισή της αλλά και τις παρεμβάσεις του σε πλείστα άλλα θέματα, διατήρησε μια καλή προσωπική σχέση μαζί του. Εκφράζουμε τη λύπη μας για το θάνατό του.Κώστας Καλτσής
του Νίκου Δάλλα Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Θωμά Παππά στην Ηγουμενίτσα

Dallas Nikos - HgoumenitsaΕίναι χρέος όλων μας αλλά κυρίως των ανθρώπων που διαμορφώνουν και διαχειρίζονται την ανάπτυξη του τόπου να μπορούν να βλέπουν τα σημεία των καιρών αλλά κυρίως τα ερεθίσματα που προκύπτουν από την καθημερινότητα και τις νέες τάσεις τις οικονομίας τόσο σε μακροοικονομικό αλλά και στο μικροοικονομικό περιβάλλον.

Στην ευρύτερη περιοχή της Ηγουμενίτσας όπως τα Σύβοτα και την Πέρδικα χάρις στις προσπάθειες των πολιτών της αλλά και ορισμένων παλαιών δημοτικών αρχών αναπτύχθηκαν

Στο Δήμο Ιωαννιτών

logo anexartiti dhmotiki protoporiaenotita politon logoΕυφορία επικρατεί μεταξύ στελεχών των παρατάξεων «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» και «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» που άρχισαν τις αψιμαχίες την Κυριακή, η πρώτη στο Du Lac και η δεύτερη στο Grand Serai, για τη διεκδίκηση του τρόπαιου που είναι ο Δήμος Ιωαννιτών.

Παράσταση ενότητας για την προοπτική νίκης από τους κ.κ. Φίλιο – Μπέγκα, υπό την ηγεσία του δεύτερου και επίδειξη ισχύος από τον κ. Νίκο Γκόντα, ήταν τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά αυτών των εκδηλώσεων.

Φαίνεται όμως ότι κάτι διαφεύγει της προσοχής των δύο μονομάχων κι

mpaltakos-kasidiarisΣήψη και διαφθορά. Η αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος και της Δικαιοσύνης τίθεται εν αμφίβολο στη συνείδηση των πολιτών. Οι αποκαλύψεις από το βίντεο με τη συνομιλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Κασιαδιάρη με τον ΓΓ του Υπουργικού Συμβουλίου κ. Μπαλτάκο, αποτελούν καίριο πλήγμα στη δημοκρατία.

Να το ξεκαθαρίσουμε, πλήγμα για τη δημοκρατία αποτελούν όσα περιγράφει ο κ. Μπαλτάκος και όχι τόσο

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr