Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2021
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
DEYAIΔΕΝ τρέφουμε αυταπάτες ότι θα αλλάξει τακτική η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων, που οδηγείται από το ένα λάθος στο άλλο, αλλά ας δει τι θα κάνει ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Μιχελάκης, έστω και σε ένα διάλειμμα από τους μπελάδες που τον έβαλε η φροντίδα των οικογενειακών του επιχειρήσεων.
ΕΧΕΙ αποκαλυφθεί ότι στο ΔΣ της ΔΕΥΑΙ, δε συμμετέχει ο από το νόμο προβλεπόμενος αριθμός γυναικών, που θα πει ότι η σύνθεσή του είναι παράνομη, άρα και οι όποιες αποφάσεις του άκυρες! Στο παρελθόν για το ίδιο θέμα ο Συντονιστής απεφάνθη για την κατάφωρη παρανομία και αναμένεται η απόφασή του για τη σημερινή κατάσταση (πράξη το γεγονός ότι υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης εκφράζουν αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις), ύστερα από προσφυγές κι αν θα επιβάλλει κυρώσεις, αφού ο δήμαρχος και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ δεν τηρούν τη νομιμότητα.
ΚΑΙ κάτι ακόμη: Στη ΔΕΥΑΙ προσλήφθηκαν πριν από ένα μήνα περίπου δεκαπέντε άτομα με συμβάσεις οκτώ μηνών. Μόνο που συνέβη το εξής τραγελαφικό: ο πρόεδρος κ. Μπαρτζώκας υπέγραψε τις συμβάσεις προτού συνεδριάσει και αποφασίσει σχετικώς το διοικητικό συμβούλιο, ενώ δεν είχε αναρτηθεί ο πίνακας των προσληφθέντων για να μπορούν να υποβληθούν ενστάσεις!
ΤΟ να αναζητείται εκ των υστέρων τρόπος κάλυψης της σκανδαλώδους ενέργειας, δε νομίζουμε ότι συνάδει με τη χρηστή διοίκηση που επαγγέλθηκε η Δημοτική Αρχή, αλλά προφανώς στη «Νέα Εποχή» του κ. Ελισάφ αυτά είναι «ψιλά γράμματα», για να δικαιώνονται όσοι - κι εμείς μαζί - διατείνονται ότι πρόκειται για την πιό φαύλη εποχή...

(ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ 6/4/21)
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr