Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα

Πήρε φωτιά πάλι το διαδίκτυο από τη Δευτέρα και ύστερα από τη νέα μας αποκάλυψη για τις «μαύρες σελίδες» της θητείας ως δημάρχου Ιωαννίνων του κ. Φίλιππα Φίλιου. Το εκτενές ρεπορτάζ διακινήθηκε σε χιλιάδες πολίτες δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από φίλους και υποστηρικτές του αγώνα που κάνουμε, προκαλώντας αντιδράσεις και εκατοντάδες αρνητικά σχόλια για

τα… πεπραγμένα του κ. Φίλιου, ενώ ακόμη συζητούνται τα άρθρα μας για τον πολιτικό απατεώνα τα οποία αναρτήθηκαν στις 25/11 και 3/12. Σύμφωνα με ακριτομυθίες του περιβάλλοντος του κ. Φίλιου και της συζύγου του, ο δήμαρχος και το έτερον του ήμισυ έχουν εκμανεί εναντίον μας αλλά αυτό είναι ασήμαντο σε σχέση με το κακό που προξενούν στο Δήμο, στην πόλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βαρύ κλίμα μεταφέρθηκε και στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας προσωρινώς ηγείται («Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα»), όπου πλέον ο κ. Φίλιος αμφισβητείται ανοιχτά. Γι’ αυτό και πάλι προχτές τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ολομέλειας της παράταξης ασκήθηκε από πολλούς σκληρή κριτική εναντίον του, χωρίς όμως δημοσιογράφους τους οποίους έδιωξαν από την αίθουσα. Χαρακτηριστικά είναι όσα φέρεται ότι είπε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Θανάσης Μανταλόβας: «Φίλιππα, μετά από δύο θητείες στο παρελθόν και μία τώρα και πάνω από τριάντα χρόνια στο Δήμο, πρέπει να συμβάλλεις στην ανανέωση. Αλλιώς θα θεωρηθεί ότι εναγκαλίστηκες την εξουσία.» Παρόντες όμως στις διαδικασίες που θα γίνουν για τον επικεφαλής της παράταξης δήλωσαν ο αντιδήμαρχος κ. Θωμάς Μπέγκας, ο κ. Μωυσής Ελισάφ κλπ.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr