stoTapsi

inv.kaxrimanis«Από την πρώτη στιγμή που εξεδήλωσα ενδιαφέρον για την Περιφέρεια της Ηπείρου επέλεξα τις δυνατότητες επικοινωνίας με τους πολίτες, που δίνει το διαδίκτυο. Αυτό συνέβη γιατί στην Ήπειρο υπάρχει έντονη η αίσθηση μιας καθιερωμένης και κατοχυρωμένης διαπλοκής μερίδας των ΜΜΕ - πολιτικής εξουσίας και άρα ήταν ο μόνος τρόπος να συνομιλήσω ανοιχτά, χωρίς στρεβλωτικά φίλτρα με τους απλούς πολίτες.

kerkida limnopoula 2018Σε μια μεγάλη παρέμβαση προχώρησε η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, η οποία συμπληρώνει το έργο της ανακατασκευής του ποδοσφαιρικού γηπέδου της Λιμνοπούλας. Η κερκίδα 250 θέσεων είναι έτοιμη.
Παρότι το έργο δεν αποτελούσε κεντρική προτεραιότητα, μετά από την απορρόφηση μεγάλου ποσού από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) από το ΠΕΑΚΙ για την ανακατασκευή

giannena tora kallithea 2018Η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα», πάντα ενεργή και πάντα κοντά στους πολίτες και στα προβλήματα τους, συνεχίζει και διευρύνει τον κύκλο ενημερωτικών επισκέψεων που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα σε φορείς και συλλογικότητες, όχι μόνο της πόλης των Ιωαννίνων αλλά ολόκληρου του Δήμου Ιωαννιτών.
Στο πλαίσιο αυτό, ο περασμένο Σάββατο, η Γραμματεία, ο Συντονιστής και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης, κ.κ. Αθανασόπουλος, Βούστρος, Κυριαζής, Μιχαηλίδης,

Στη δεύτερη φάση στρατηγικής με τους πολίτες της Ηπείρου: «Ελάτε να γνωριστούμε»
rizopoulos eleousa mar 18Μετά την πολύ επιτυχημένη συγκέντρωση της 26ης Φεβρουαρίου στα Ιωάννινα, η παρουσία του Σπύρου Ριζόπουλου στην Ήπειρο μπαίνει στη δεύτερη φάση της. Σε αυτή, θα ολοκληρωθεί ένας δεύτερος κύκλος επαφών με πολίτες, φορείς και παράγοντες σε όλους τους Καλλικρατικούς δήμους. Έτσι θα ακούσει την άποψή τους αλλά και θα τους ενημερώσει για τη δική του οπτική στην επίλυση των σοβαρών και χρόνιων προβλημάτων.

Rizopopoulos"Αυτό που συνέβη τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στα Γιάννενα είναι ένα γεγονός που πλέον δεν μπορεί να παραλείψει κανείς στα πολιτικά πράγματα της Ηπείρου.
Τα πρώτα ευχαριστώ ανήκουν στην iDialogue για την άψογη διοργάνωση, τον κ. Όμηρο Τσάπαλο για τον εξαιρετικό συντονισμό και στους κ. Σπύρο Βούλγαρη και κυρία Σοφία Κουνενάκη - Εφραίμογλου για τις καίριες παρεμβάσεις τους.
Το πολύ μεγάλο ευχαριστώ, όμως, το οφείλω δημόσια στους εκατοντάδες πολίτες

giannena twra logoΗ Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα», η οποία πρωτοσυστάθηκε ως πρωτοβουλία ενεργών πολιτών, δεν θα μπορούσε να μην αφουγκράζεται τις μεγάλες ανησυχίες και τους προβληματισμούς των πολιτών για το περιβάλλον και τον τόπο που ζούμε και που θα ζήσουν τα παιδιά όλων μας.

police carsΤον εξοπλισμό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Ηπείρου, με το ποσό των 998.696 ευρώ, χρηματοδοτεί το «Ε.Π. Ήπειρος 2014-2020». Συγκεκριμένα στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες για το διαγωνισμό πέντε υποέργων για δράσεις οδικής ασφάλειας, καθώς η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης, διαβίβασε τη σύμφωνη γνώμη της προς το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τα σχέδια των τευχών δημοπράτησης και τη διαδικασία προκήρυξης τους.

PEAKI ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑΟλοκληρώθηκε άλλη μια σημαντική παρέμβαση στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ. Νέα φωτιστικά σώματα τοποθετήθηκαν στη συνεδριακή αίθουσα στο Πανηπειρωτικό και στο γραφείο της διοίκησης. Επίσης, τοποθετήθηκαν κλιματιστικά σώματα και με αυτή την παρέμβαση ολοκληρώθηκε η συνεδριακή αίθουσα στο ΠΕΑΚΙ, που είναι ήδη εδώ και λίγο καιρό διαθέσιμη για όλους τους ενδιαφερόμενους-ες.

Λίγο πράσινο, πολύ πέτρα...
plateia maketa 2018Τα βραβεία που προέκυψαν από το διεθνή αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για την ανάπλαση της πλατείας Πύρρου ανακοίνωσε σήμερα το πρωί η επιτροπή που έκρινε τις 23 προτάσεις που κατατέθηκαν το προηγούμενο διάστημα στο Δήμο Ιωαννιτών. Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο και ίσως το πιο σημαντικό βήμα για να αποκτήσει ξανά η κεντρική πλατεία της πόλης μας την όψη που της αρμόζει.
Αυτό άλλωστε τόνισε κι ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Προγραμματισμού, Θανάσης Μανταλόβας, σε δηλώσεις που έκανε χθες με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

logo iwanninaΔύο προτάσεις για χρηματοδότησης σε δύο διαφορετικές προσκλήσεις της Ε.Υ.Δ. Περιφέρειας Ηπείρου θα καταθέσει ο Δήμος Ιωαννιτών μετά την έγκριση που έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της Τετάρτης.
Πρόκειται για την πρόταση με τίτλο: «Ολοκλήρωση μεγάλου δακτυλίου πόλης Ιωαννίνων (κόμβος Πανηπειρωτικού σταδίου – κόμβος Βογιάνου)» και αυτήν με τίτλο: «Διαμορφώσεις – Πεζοδρομήσεις στην περιοχή Σιαράβα».

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version