stoTapsi

70.000 ευρώ για το 2018
Kolokas Giotitsas 2017Ο Δήμος Ιωαννιτών για πρώτη φορά με σχέδιο και συγκεκριμένες προϋποθέσεις εντάσσει στον προϋπολογισμό του τακτική επιχορήγηση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων του Δήμου.
Στόχος να καθιερωθεί από όλες τις Δημοτικές Αρχές ώστε να ενισχυθεί η αθλητική δράση που αφορά χιλιάδες νέα παιδιά τα οποία βρίσκουν διέξοδο στα αθλητικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στα Γιάννενα.
Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παντελής Κόλοκας και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Θωμάς Γιωτίτσας,

niarxou ioannina"Παρά την παρέλευση 5μήνου από την κατάθεση (10-7-2017) αίτησης μας προς τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιωαννιτών προσυπογραφόμενη από 200 κατοίκους και επιχειρηματίες παρά την οδό Νιάρχου, Κάτω Νεοχωρόπουλου, Σεισμοπλήκτων, με την οποία ζητείτο ο ορισμός συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για το έργο της οδού Νιάρχου, η λήψη απόφασης για τον αποχαρακτηρισμό της ως Τριτεύουσας Εθνικής Οδού

DODONI made in greece awards 2017Τρεις φορές διακρίθηκε η Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ στα φετινά Made in Greece Awards, στα οποία συμμετείχαν συνολικά 90 εταιρείες από διάφορους κλάδους.
Συγκεκριμένα η ΔΩΔΩΝΗ έλαβε τρεις επαίνους στις κατηγορίες «Επώνυμο Ελληνικό Προϊόν», «Καινοτόμο Προϊόν» και «Εξαγωγική Αριστεία Καταναλωτικού Προϊόντος» με κύριο όχημα τη φέτα ΔΩΔΩΝΗ, τη Νο1 επώνυμη φέτα σε πωλήσεις στην Ελλάδα.

dentro linmopoula 2017varka limnopoula 2017Ο "Όμιλος" εμπιστεύθηκε στο Δημόσιο ΙΕΚ την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του εξωτερικού χώρου και το αποτέλεσμα είναι όντως εντυπωσιακό.
Μεταξύ των άλλων κατασκευάστηκε δέντρο ύψους έξι μέτρων και τοποθετήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε οι επισκέπτες να

"Φταίνε τα ψυχολογικά σας προβλήματα και εκτονώνεστε..."!!!!
tatlin giannena 2017Διαβάστε την ανάρτηση του δημάρχου Ιωαννίνων κ. Θωμά Μπέγκα στο fb σχετικώς με το έκτρωμα που έστησε στην Κεντρική πλατεία.
Αστείες απόψεις ότι δήθεν η πλατεία δεν αντέχει υψηλές κατασκευές (αρα δεν θα άντεχε χριστουγεννιάτικο δένδρο!) και άλλα τινά παιδαριώδη, για εικαστικές παρεμβάσεις και πως για τις αντιδράσεις φταίνε οι δυσκολίες της εποχής!

Asimenia Χριστούγεννα Εγκαίνια 10 12 17 1Με μία φαντασμαγορική εκδήλωση που τα είχε πραγματικά όλα, εγκαινιάστηκαν και επίσημα τα «Ασημένια Χριστούγεννα», το γιορτινό θεματικό χωριό στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων, το οποίο υπόσχεται στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του ένα μοναδικό «ταξίδι» στη μαγεία των γιορτών, με στάσεις ονειρικές και εμπειρίες που δύσκολα θα ξεχάσουν!

KAROYSEL 2017Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος ώσπου να ανοίξουν τις πύλες τους για το κοινό τα «Ασημένια Χριστούγεννα», το φαντασμαγορικό θεματικό χωριό στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων, που υπόσχεται αξέχαστες στιγμές, κέφι, διασκέδαση, εκπλήξεις και… μαγεία πασπαλισμένη με ασημόσκονη για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του, οι οποίοι καλούνται να βιώσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα και ζεστασιά των γιορτών!

Eleni VasileiouΣτη θέσπιση προδιαγραφών και κανόνων για την είσοδο των οχημάτων που θα κυκλοφορούν και σταθμεύουν εντός του «Κάστρου», οι οποίοι θα δεσμεύουν τις δημοτικές υπηρεσίες καθώς και τους μόνιμους κάτοικους και επισκέπτες του, προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων στο οποίο ψηφίστηκε με αυξημένη πλειοψηφία ο κανονισμός κυκλοφορίας εντός του Κάστρου.
Όπως τόνισε στην εισήγησή της η αντιδήμαρχος, Ελένη Βασιλείου,

logo iwanninaΤην ίδρυση Καλλιτεχνικού Σχολείου στα Γιάννενα διεκδικεί ο Δήμος Ιωαννιτών μετά και την εισήγηση του αντιδημάρχου Παιδείας, Παντελή Κολόκα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης.
Όπως εξήγησε ο κ. Κολόκας τα Καλλιτεχνικά Σχολεία της Ελλάδας είναι δημόσια σχολεία δευτεροβάθμιας γενικής εκπαίδευσης με διευρυμένο πρόγραμμα και με έμφαση στις Καλές Τέχνες.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου που εξηγεί τους λόγους
anexartitidimotikiprotoporia"Η παράταξή μας λυπάται που για μια ακόμη φορά και σε ένα τέτοιο κορυφαίο γεγονός, όπως είναι το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου, η Δημοτική Αρχή επανέλαβε τον κακό εαυτό της, υποβαθμίζοντας και το θέμα αλλά και τον ίδιο το θεσμό της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.
Επανειλημμένα επισημάναμε στη Δημοτική Αρχή,

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version