stoTapsi

Απάντηση της δημοτικής αρχής στον κ. Ελισάφ
Mpegas 3Ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα. Νέα Εποχή» δημοσίευσε μια ακόμα ανακοίνωση στρεφόμενος κατά της Δημοτικής Αρχής χωρίς πραγματικά να γνωρίζει την ουσία του θέματος.
Ουδεμία έκπληξη μας προκαλεί.
Αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την αγωνία του να υπάρξει στο δημόσιο χώρο και να βρει ακροατήριο.
Επειδή όμως προσπαθεί να δημιουργήσει θέμα, εκ του μη όντως, κι επειδή πρέπει να γνωρίζει τον τρόπο λειτουργίας του θεσμού που φιλοδοξεί να υπηρετήσει, νοιώθω υποχρεωμένος να απαντήσω.

Rizopopoulos 2Πριν από λίγες ημέρες ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης επισκέφθηκε τον υφυπουργό Εργασίας και του κατέθεσε συγκεκριμένα προγράμματα για την καταπολέμηση της ανεργίας στην περιφέρειά του.
Το αποτέλεσμα ήταν η έγκριση ενός προγράμματος προϋπολογισμού 10 εκατ. Ευρώ για την απασχόληση 290 νέων επιστημόνων επί 18 μήνες, στις υπηρεσίες της Περιφέρειας και ακόμη ένα ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης 1.000 ανέργων στον ιδιωτικό τομέα. Τα προγράμματα αυτά θα υλοποιηθούν από τον ΟΑΕΔ. Και αφορούν αποκλειστικά τη συγκεκριμένη Περιφέρεια.
Ήρθε η ώρα να σπάσουμε το απόστημα.

Elisaf Giannena Nea Epoxi"Αποτελεί προσβολή προς την ιστορία, τον πολιτισμό και την παράδοση της πόλης, ο τρόπος με τον οποίο ο δήμαρχος της πόλης μας απαξιώνει δημόσια έναν σπουδαίο, καταξιωμένο και διεθνούς φήμης γλύπτη τον Θεόδωρο Παπαγιάννη.
Γίνεται διπλή η προσβολή όταν έχει ως αφετηρία την προτομή του Γεωργίου Μυλωνά, ενός πολιτικού που σφράγισε την πορεία των Ιωαννίνων με την ίδρυση του Πανεπιστημίου.

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Tzafeas αφίσαΚακόγουστο χιούμορ από τον απερχόμενο δήμαρχο Μετσόβου κ. Κων. Τζαφέα. Θα είναι, λέει, εκ νέου υποψήφιος για τη δημαρχία, για να... ολοκληρώσει το έργο του!
Στη σχετική δε ανακοίνωσή του τόνιζε ότι θα το κάνει πάντοτε με... αξιοπιστία και νοικοκυροσύνη!
Προφανώς όπως εκείνο το... περίφημο "έργο" των ευρυζωνικών δικτύων, που ποτέ δεν έγινε όπως θα έπρεπε και ορίζονταν από τις συμβατικές υποχρεώσεις και για το οποίο θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη.

vouzas«Το ψέμα έχει κοντά πόδια», λέει η λαϊκή παροιμία και αποτυπώνει απόλυτα την πραγματικότητα που συναντούν τα κλιμάκια της «Συμμαχίας Πολιτών» στις περιοδείες τους και συναντήσεις με τους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων, σε κάθε Δημοτική Ενότητα του Δήμου Ζίτσας.
Η απήχηση των θέσεων, απόψεων και προτάσεων της Συμμαχίας Πολιτών για τις επικείμενες εκλογές, που δίνουν την ευκαιρία της απαλλαγής του Δήμου Ζίτσας από το αμαρτωλό παρελθόν και το σαθρό παρόν, επιβεβαιώνει μία βασική εκτίμηση της παράταξης.
Ότι η κοινοπραξία Γαρδίκου – Ματσάγκα είναι ικανή για κάθε τι, προκειμένου να αναζητήσει τρόπους πολιτικής επιβίωσης.

rizopoulos giagka papadopoulouΑπό σήμερα, η Ματίνα Γιάγκα-Παπαδοπούλου εντάσσεται στους Ορίζοντες Ηπείρου ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στο νομό Ιωαννίνων.
Με καταγωγή από το Τέροβο Ιωαννίνων και την Κοκκινιά Φιλιατών Θεσπρωτίας, η Ματίνα Γιάγκα-Παπαδοπούλου προέρχεται από την ιστορική πολιτική οικογένεια Ιωάννου που άφησε το δικό της διακριτό πολιτικό στίγμα στην Ήπειρο.

dasoulas metsovo"Όπως έχω ήδη ανακοινώσει με ανάρτησή μου στις 31 Ιανουαρίου θέτω υποψηφιότητα για το δήμο Μετσόβου προκειμένου να δημιουργηθεί μια πραγματικά ανεξάρτητη Δημοτική παράταξη η οποία θα συμμετάσχει στις εκλογές προκειμένου να ανατρέψει το καθεστώς που διοικεί σήμερα το δήμο μας.
Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια που ζητεί τη στήριξη και την ψήφο των συνδημοτών μας.
Η ανάρτησή ανακοίνωσης της υποψηφιότητας:

rizopoulos litaneia 1Ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος παραβρέθηκε μαζί αντιπροσωπεία της παράταξης στη Λιτανεία του Πολιούχου της Πρέβεζας, Αγίου Χαράλαμπου.
Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Γιορτάζουμε τον Πολιούχο της Πρέβεζας τον Άγιο Χαράλαμπο. Τον γιορτάσαμε και χθες το βράδυ στον Εσπερινό, στο Πέραμα Ιωαννίνων. Ευχόμαστε, οι υποψήφιοί μας και εγώ να μας οδηγήσει σε μία διαφορετική Ήπειρο, χωρίς αγκυλώσεις και χωρίς

Επισκέψεις και σε χωριά του νομού Άρτας
rizopoulos giannoulis nik skoufaΟ επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος συναντήθηκε με τον δήμαρχο Νικολάου Σκουφά (Άρτας) Ευστάθιο Γιαννούλη και στη συνέχεια πραγματοποίησε επισκέψεις σε χωριά του Νομού.
Κατά τη συνάντηση με τον κ. Γιαννούλη συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα του δήμου και της περιοχής αλλά έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο φράγμα Κομποτίου και τη σύνδεση του κάμπου με την κεντρική αρτηρία.
Στα χωριά Κωστακιοί, Φιλοθέη και Ανέζα ο Σπύρος Ριζόπουλος και τα στελέχη της παράταξης συζήτησαν με κατοίκους της περιοχής, άκουσαν τα προβλήματα που τους απασχολούν και απάντησαν σε απορίες σχετικά με το πρόγραμμα των Οριζόντων.

SEVIPI ΠΙΤΑ 2019Με μηνύματα αισιοδοξίας για ένα καλύτερο αύριο στο τοπίο της επιχειρηματικότητας συνοδεύτηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων (Σ.Ε.ΒΙ.Π.Ι.).
Σε οικογενειακό κλίμα, παρουσία δεκάδων επιχειρηματιών, ο πρόεδρος του Σ.Ε.ΒΙ.Π.Ι. Λευτέρης Αραμπατζής εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το 2019 θα είναι μια χρονιά, που οι επιχειρήσεις θα δούνε φως. «Είμαστε εδώ 141 ενεργές επιχειρήσεις, που τα τελευταία χρόνια δώσαμε έναν τιτάνιο αγώνα να επιβιώσουμε και να αναπτυχθούμε. Θέλω να πιστεύω ότι τελειώνουν τα πέτρινα χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version