stoTapsi

MTzoufiΚάπου διαβάσαμε ότι σήμερα έχει τα γενέθλιά της η Αξιότιμη βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Μερόπη Τζούφη. Χρόνια πολλά στην Εξοχότητά της, να την χαιρόμαστε και να την καμαρώνουμε! Φτού να μη μας βασκαθεί!
Να μη μας ξεχάσει, όμως! Υποσχέθηκε να καταθέσει αγωγή εναντίον μας, για λογαριασμό του... συζύγου της,

Pindos Submit 2017Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων ''Α.Π.Σ.Ι. - Η ΠΙΝΔΟΣ'' και Αντιπρόεδρος του Σ.Β.Β.Ε Ανδρέας Δημητρίου συμμετείχε σε συζήτηση που έγινε στο ''2 ο Thessaloniki Summit 2017'' με τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο πάνελ συμμετείχαν επίσης, ο Πρόεδρος του Σ.Β.Β.Ε. Σαββάκης Αθανάσιος, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών Λαζαρίδης Σωκράτης, ο Πρόεδρος της Alumil Μυλωνάς Γεώργιος και ο Πρόεδρος της ΖΑΝΑΕ Πέντζος Νικόλαος.

in nova museumΣτο πλαίσιο του έργου με τον διακριτικό τίτλο In_Nova Museum, του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Δημιουργική Ευρώπη», ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Θεόδωρος Παπαγιάννης», η Κεντρική Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και τα Αρσάκεια Σχολεία Ιωαννίνων συνδιοργανώνουν το 3ο Δημιουργικό Εργαστήριο στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στις 20 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11:00.

KOLYMBHTHRIOΆνοιξε η μεγάλη αγωνιστική πισίνα του κολυμβητηρίου του ΠΕΑΚΙ και για τους πολίτες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη μεγάλη πισίνα αλλά δεν είναι σε συλλόγους. Για πρώτη φορά στην πολυετή λειτουργία του εθνικού κολυμβητηρίου, το απλό κολυμβητικό κοινό θα έχει πρόσβαση στην εγκατάσταση όλες τις ημέρες λειτουργίας του, με σχεδόν τριπλάσιες διαθέσιμες ώρες από πέρυσι.

enotita politon logo"Δυστυχώς η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά ένα ευαίσθητο θέμα που έχει να κάνει με συνανθρώπους μας ΑμΕΑ.
Έφτασε στο σημείο να κατακρίνει τη Δημοτική Αρχή διότι σχεδιάζει έργα και παρεμβάσεις που αφορούν τη δημιουργία Παιδικών Σταθμών για ΑμΕΑ την ώρα που η ίδια είχε αφήσει το Δήμο Ιωαννιτών «γυμνό» από τέτοιες υποδομές.

anexartitidimotikiprotoporia"Είναι πολύ σοβαρή υπόθεση η αντιμετώπιση των ΑΜΕΑ στην πόλη μας για να έχουν την πολυτέλεια της αντιπαλότητας αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της σημερινής Δημοτικής Αρχής.
Δυστυχώς και σε μια τέτοια ευαίσθητη, υπόθεση όπως είναι η δημιουργία κοινωνικών υποδομών, οι αρμόδιοι, από την πλευρά του ΟΚΠΑΠΑ ο Πρόεδρος κ. Φ. Τσουμάνης και από την άλλη ο Αντιδήμαρχος Θ. Μανταλόβας, λειτουργούν

DODONI ANUGA 2017Με ένα εντυπωσιακό περίπτερο και με στόχο την ανάδειξη της μεσογειακής διατροφής η ΔΩΔΩΝΗ, κορυφαία εταιρεία στην παραγωγή και διάθεση γαλακτοκομικών προϊόντων, συμμετείχε για μία ακόμα χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Anuga 2017» στην Κολωνία της Γερμανίας η οποία έκλεισε τις πύλες της την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου.
Στη διάρκεια της έκθεσης, η ΔΩΔΩΝΗ παρουσίασε νέα, καινοτόμα γαλακτοκομικά προϊόντα όπως η θρυμματισμένη φέτα, οι μαριναρισμένοι κύβοι κατσικίσιου τυριού ΔΩΔΩΝΗ με λάδι και βότανα,

tasoulasΗ τραγελαφική οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εφαρμόζεται πλέον εδώ και 34 μήνες και έχει προκαλέσει αδιέξοδο στους πολίτες και στη χώρα. Χαρακτηριστικό της δραματικής διόγκωσης της φορολογικής λαίλαπας που επεβλήθη στους πολίτες αυτή την περίοδο είναι το εξής: Τα εισοδήματα που δηλώθηκαν στην εφορία μειώθηκαν από 104 δις ευρώ το 2009 σε 73 δις ευρώ εφέτος ενώ τα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού του 2009 και του 2018 παρέμειναν στο επίπεδο των 54 δις ευρώ!

Plateia PyrouΜε τη διαδικασία του Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού ο Δήμος Ιωαννιτών επιδιώκει την επιλογή της καλύτερης και πληρέστερης πρότασης από λειτουργική, αισθητική, τεχνική και οικονομική άποψη για την δημιουργία του πάρκου της πλατείας, με βάση τις απαιτήσεις της τέχνης, της επιστήμης και τις αρχές του βιοκλιματικού περιβαλλοντικού σχεδιασμού, προκειμένου να προκύψει συνολικό αποτέλεσμα με υψηλής ποιοτικής στάθμης, σύγχρονο και πρωτότυπο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον.

logo peakiΗ Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως μέσα σε σχεδόν δυόμισι χρόνια κατάφερε να εξυγιάνει οικονομικά τον φορέα. Με συνολικό χρέος που υπερέβαινε ολόκληρη την κρατική ετήσια επιχορήγηση, το ΠΕΑΚΙ ήταν το 2015 σε δεινή οικονομική κατάσταση, με χρέη που άγγιζαν το μισό εκατομμύριο ευρώ.
Οι οφειλές σε ΔΕΗ και ΔΕΥΑΙ ανέρχονταν σε 420.000€ και τα απλήρωτα εφάπαξ σε αποχωρήσαντες υπάλληλους σε 72.000€.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version