stoTapsi

ΝΟΙΑνακοίνωση εξέδωσε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων σχετικά με την επιχορήγηση που έλαβε από τον Δήμο Ιωαννιτών προκειμένου να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Καστοριάς. Φυσικά και δεν είναι μεμπτή η προσπάθεια εξεύρεσης οικονομικών πόρων, αλλά αν κάποιος πρέπει να απολογηθεί είναι ο Δήμος Ιωαννιτών που πρέπει να εξηγήσει με ποια κριτήρια πήρε την απόφαση αυτή και με ποια δικαιολογία θα απορρίψει ανάλογα αιτήματα από άλλα αθλήματα

Dodoni Albert Heijn 2017Η ΔΩΔΩΝΗ, η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, με εξαγωγική δραστηριότητα σε 46 χώρες παγκοσμίως, έχοντας ως στόχοτην ενίσχυση της εξωστρέφειας της, αύξησε τα τρία τελευταία χρόνια τις εξαγωγές της κατά 40%.
Σήμερα,τα φημισμένα προϊόντα της ηπειρωτικής γαλακτοβιομηχανίας ταξιδεύουν και στις πέντε ηπείρους, κατέχοντας τη δική τους ξεχωριστή θέση στα ράφια μεγάλων σούπερ μάρκετ και κατακτώντας νέες αγορές, όπως αυτή της Γκάνα, του Αγίου Μαυρίκιου, της Χιλής και της Σιγκαπούρης.
Παράλληλα, η ΔΩΔΩΝΗ διευρύνει με ικανοποιητικά αποτελέσματα την τοποθέτηση νέων προϊόντων

Η καθυστέρηση του έργου και το "καπέλο" των δύο εκατομμυρίων ευρώ επιβαρύνει την προηγούμενη και την νυν δημοτική αρχή
gontas Μια πληγή και ένα όνειδος στο κέντρο του Λεκανοπεδίου, που λειτουργούσε ως σκουπιδότοπος για πολλές δεκαετίες, έκλεισε οριστικά και αυτό παρουσιάστηκε στο κοινό από την ΔΕΥΑΙ τις προηγούμενες μέρες έξω από το Κάστρο της πόλης μας.
Η παράταξή μας χαίρεται και χαιρετίζει αυτή τη μεγάλη αποκατάσταση του ΧΑΔΑ, ενός χώρου ο οποίος στο παρελθόν αποτέλεσε την αιτία διαμάχης μεταξύ πολλών φορέων της περιοχής,

st its kale 2017Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του νέου πολιτιστικού θεσμού της πόλης μας, του Its Kale Festival, που φιλοδοξεί να αποτελέσει μια σημαντική προσθήκη στο πολιτιστικό δυναμικό της περιοχής μας, παρουσίασαν σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, Κώστας Γκόγκος.
Πρόκειται για έναν θεσμό που έρχεται στην πόλη για να αποτελέσει ένα από τα σημαντικά καλοκαιρινά φεστιβάλ της χώρας μας, άλλα και μια ευκαιρία για τους πολίτες των Ιωαννίνων

logo epimelitirio ioanninonΜία άκρως ενδιαφέρουσα όσο και επίκαιρη ημερίδα, διοργάνωσε το Επιμελητήριο Ιωαννίνων με θέμα «:«ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ» η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 στις 19:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεών του στα Ιωάννινα (Αραβαντινού 5ε).
Η ενημέρωση περιλάμβανε τα βασικά σημεία του Ν. 4469/2017 «Εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και άλλες διατάξεις» και απευθύνονταν τόσο σε ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες παρουσιάζοντας τη νομοθεσία

XADA παρουσίαση αποκατάστασηςΕίναι από τις περιπτώσεις όπου πραγματικά μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. Η εικόνα που αποτυπώνει το “πριν” της χωματερής της Δουρούτης, η οποία αποτέλεσε για μισό αιώνα την περιβαλλοντική “βόμβα” και την “ντροπή” του Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων και η εικόνα που αποτυπώνει το “μετά”, τη μετατροπή του χώρου σε ένα σύγχρονο περιβαλλοντικό πάρκο.
Για την παρουσίαση επελέγησαν – όχι τυχαία- τα τείχη του Κάστρου, όπου προβλήθηκαν εικόνες, βίντεο κι έγιναν ομιλίες που περιέγραψαν την πορεία του έργου αλλά και το μέλλον του.

Έχει οικονομικό πρόβλημα ο πολυνίκης ΝΟΙ ή ο ερασιτέχνης ΠΑΣ;
logo iwanninaΜείζονα ερωτήματα αλλά και έντονη δυσαρέσκεια, μεταξύ των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων, προκαλεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων, ύστερα μάλιστα από εισήγηση του αντιδημάρχου Οικονομικών και όχι του αντιδημάρχου Αθλητισμού, ο οποίος, όπως έγινε σαφές και στην συνεδρίαση, είχε εντελώς διαφορετική οπτική, επισημαίνοντας την ανάγκη της διάφανης διαδικασίας, να προχωρήσει στην χρηματοδότηση τριών σωματείων.
Στο Δήμο δραστηριοποιούνται δεκάδες σύλλογοι με εκατοντάδες αθλητικές. Αθλητές που έχουν διακριθεί σε πανελλήνιο επίπεδο αλλά και διεθνές.

 Η ΕΥΠ τελικά θα παει;
dimarxeio oanninonΣυνάντηση με κατοίκους του Κάστρου αλλά και τους Συλλόγους που δραστηριοποιούνται σε αυτό θα έχει τη Δευτέρα 19 Ιουνίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων «Αθανάσιος Τσακάλωφ» στο κεντρικό Δημαρχείο Ιωαννίνων, η Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών θεμάτων, Ελένη Βασιλείου.
Η συνάντηση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια του προγραμματισμού των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πόλη μας με τον Δήμο Ιωαννιτών να προτίθεται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα πρόσβασης κυκλοφορίας

anexartitidimotikiprotoporiaΈντονη ήταν η αντίδραση των κατοίκων και επιχειρηματιών κατά μήκος της Λεωφόρου Νιάρχου, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αίτημά τους, η αλλαγή της μελέτης η οποία έχει εκπονηθεί για την διαπλάτυνση της συγκεκριμένης Λεωφόρου και η οποία αν εφαρμοστεί στην πράξη, καταδικάζει την περιοχή στον μαρασμό και τις επιχειρήσεις σε αφανισμό.

Etisia συνέλευση Τράπεζας Ηπείρου Jun 17Ο πρόεδρος της Σ.Τ.Η. κ. Κων/νος Ζωνίδης στην ομιλία του επεσήμανε ότι η Τράπεζα μεγάλωσε και ωρίμασε κατακτώντας αυτό που ορίζεται ως επιτυχία κάθε επιχείρησης, δηλαδή τη διάρκεια και μάλιστα με συνεχή ανάπτυξη. Σημείωσε ότι επί επτά συνεχόμενα έτη υπήρξε δραματική μείωση των οικονομικών δεικτών, για την Χώρα αλλά και για το Τραπεζικό σύστημα. Ανέφερε ότι το 2016 ήταν για την Τράπεζα μια χρονιά κατά την οποία υλοποιήθηκε σε σημαντικό βαθμό η αναγκαία εσωτερική αναδιοργάνωση, η προσπάθεια αναδιάταξης των δυνάμεών της Τράπεζας

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version