stoTapsi

logo orizontesΟ Σπύρος Ριζόπουλος, εκλεγμένος επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Ηπείρου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Οι μεθοδεύσεις πολιτικής επιβίωσης της σχέσης του πρώτου και δευτέρου βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης στην Ήπειρο είναι ο βασικός πυλώνας καταστροφής της Ηπείρου.
Τα σκουπίδια αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο σε αυτές και ατράνταχτη απόδειξη της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί.

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
DEYAI κέντρο"Γωνία μαγαζί η ΔΕΥΑΙ..." έγραφε ο Γιώργος Τζιαφάς "για τους υπαλλήλους, προμηθευτές, εργολάβους, τη διοίκηση κλπ" στηλιτεύοντας οτι υπήρχε μόνο ενας υπάλληλος στο ταμείο, γιά την εξόφληση των λογαριασμών.
Εκείνο που δεν έλαβε υπόψη του είναι ότι οι της ΔΕΥΑΙ, είναι οι μόνοι υπάλληλοι που από τον κανονισμό λειτουργίας της δημοτικής επιχείρησης, επιτρέπεται να κάνουν κι άλλες δουλειές και να έχουν επιχειρήσεις,

Zapsas Giorgos 2Τις προάλλες είδαν τη δημοσιότητα δηλώσεις του κ. Καχριμάνη για το θέμα των απορριμμάτων στην Ήπειρο, που χαρακτηρίστηκαν μάλιστα απ΄ τις εφημερίδες, με όρους θηριοδαμαστηρίου.
Αν εκφράζαμε την έκπληξή μας, για τον τρόπο αντιμετώπισης απ τον κ. Καχριμάνη του προβλήματος διαχείρισης των απορριμμάτων, θα ήταν ψέματα. Ο κ. Καχριμάνης είναι συνεπής σ’ αυτό τον τρόπο χειρισμού των θεμάτων, με εκτοξεύσεις βαρύγδουπων δηλώσεων - απειλών προς άλλους, εκτός τόπου και χρόνου.

Απάντηση της δημοτικής αρχής
elisafmpegas dimarxeioΣτοιχεία για τις ακριβείς ποσότητες βιοστερεών (λυματολάσπης) που παραμένουν αποθηκευμένες στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού ζήτησε ο νέος δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ από την διεύθυνση της ΔΕΥΑΙ.
Ο κ. Ελισάφ και δημοτικοί σύμβουλοι επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις, είδαν από κοντά την κατάσταση και τα προβλήματα που υπάρχουν και ζήτησαν ενημέρωση για την ακριβή ποσότητα των αποθηκευμένων βιοστερεών.

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
Parking ΧατζηκώσταΠριν από λίγες ημέρες εγκαινιάστηκε το πάρκινγκ του νοσοκομείου "Χατζηκώστα". Κόστισε 400.000 ευρώ και πανηγύριζαν ο Συριζαίος Διοικητής του νοσοκομείου κ. Καρβούνης μετά του δήθεν Νεοδημοκράτη Περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη κλπ πάλι δήθεν "παράγοντες".
Φως όμως δεν έχει! Τη νύχτα όσοι το χρησιμοποιούν σίγουρα δε νοιώθουν και τόσο ασφαλείς.
Γιατί δεν έβαλαν

Rizopopoulos«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Άντζελα Γκερέκου για την ανάληψη της ηγεσίας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.
Είναι ένα πρόσωπο που έχει βαθιά γνώση του τομέα και των προβλημάτων του. Έχει εργασθεί σε αυτόν και στο παρελθόν με απόλυτη επιτυχία και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Έχει ιδέες και σίγουρα αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή.

logo Sports LabΈνα σύγχρονο εργομετρικό κέντρο ξεκινάει στα Ιωάννινα από τον καθηγητή φυσικής αγωγής του Αρσακείου Σχολείου Ιωαννίνων και προπονητή ποδοσφαίρου και φυσικής κατάστασης κ. Βασίλη Καλτσή.
Πρόκειται για ένα καινοτόμο project για τα δεδομένα της βορειοδυτικής Ελλάδος που έχει σκοπό να συμβάλλει στην μεγιστοποίηση των επιδόσεων των αθλητών

galazia simaiaΟ Σπύρος Ριζόπουλος, εκλεγμένος επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Ηπείρου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης αποφάσισε να αφαιρέσει τις Γαλάζιες Σημαίες από τρεις παραλίες της Πρέβεζας γιατί στους έκτακτους ελέγχους που διεξήχθησαν διαπιστώθηκε ότι δεν πληρούσαν τα αυστηρά κριτήρια του προγράμματος.

Dimitriou Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας Πρόεδρος ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣΓια ακόμη μια χρονιά ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «Η ΠΙΝΔΟΣ», διακρίθηκε με σημαντικά βραβεία σε εγνωσμένης αξίας και αξιοπιστίας διοργανώσεις. Αποτελώντας για εδώ και πάνω από 60 χρόνια τον ηγέτη της ελληνικής πτηνοτροφίας και διατηρώντας σταθερά την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών, ο ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ διαγράφει μία εντυπωσιακή πορεία ανάπτυξης στο πλαίσιο πάντα ενός πρότυπου μοντέλου επιχειρείν.
Ο κύκλος των διακρίσεων άνοιξε με τo βραβείο «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ» στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας».

dodoni logo 2Η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, για ακόμα μια φόρα βραβεύτηκε από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi), στο πλαίσιο των Superior Taste Awards 2019, ξεχωρίζοντας με πέντε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και ανώτερης γεύσης.
Συγκεκριμένα, η ΔΩΔΩΝΗ απέσπασε 3 χρυσά αστέρια για το κατσικίσιο τυρί ΔΩΔΩΝΗ, και 2 χρυσά αστέρια για το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό 2% και 6%, την κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ και το ΔΩΔΩΝΗ ΚΛΑΣΙΚΟ 8%.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version