Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα

Ο απόλυτος εξευτελισμός και του πολιτικού κόσμου μ’ έναν διεθνή διασυρμό σ’ όλο του το μεγαλείο. Ο πρώην Υπουργός Μεταφορών και Πολιτισμού κ. Μιχάλης Λιάπης, γόνος της οικογένειας Καραμανλή, συνελήφθη να

κυκλοφορεί το πολυτελές του τζιπ με πλαστές πινακίδες! Είχε παραδώσει τις πινακίδες του για να μη πληρώσει τ’ αυξημένα τέλη κυκλοφορίας και το φόρο πολυτελείας, παριστάνοντας τον… φτωχό συνταξιούχο, συνταξιούχος βουλευτής με καταθέσεις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και 28 ακίνητα, συναλλάχθηκε με τον υπόκοσμο για να φτιάξει πλαστές πινακίδες και να κυκλοφορεί με το τζιπ για να… μην πέσει η μπαταρία, όπως αναιδώς είπε. Αυτό το θρασύ, πλούσιο, αλαζονικό κωλόπαιδο που επί δεκαετίες ελέω πατρογονικού ονόματος μας κυβερνούσε μαζί με άλλους ομοίους του, έφτυσε κατάμουτρα τα εκατομμύρια των Ελλήνων που πεινούν και δεν έχουν να ζήσουν ούτε να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας των ΙΧ τους, οι οποίοι όμως δεν διανοήθηκαν να παραγγείλουν πλαστές πινακίδες. Δεν είναι τόσο το ποινικό αδίκημα το οποίο ενοχλεί, αλλά η απαξίωση εκ μέρους του μιας κοινωνίας που έχει βυθιστεί στην ανέχεια και εξαιτίας αυτού του κρετίνου. Είναι η αλαζονεία που οδηγεί σε συμπεριφορές ποταπές, προσβλητικές και υποτιμητικές για το φιλότιμο και τη νοημοσύνη όλων μας, που μας αντιμετωπίζουν ως κολίγους, υποτελείς, έχοντας την Λουδοβίκεια άποψη ότι «το Κράτος είμαι εγώ».

Ασφαλώς και δεν είναι μόνο ο κ. Λιάπης που σκέφτεται έτσι. Πολλοί εκ των πολιτικών μας δρουν ως όλα να τους ανήκουν δικαιωματικά. Δείτε τι έχουν κάνει κάποιοι «κορυφαίοι» του ΠΑΣΟΚ. Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίου, Μαντέλης, Τσουκάτος, Παπακωνσταντίνου οι οποίοι ενεργούσαν σαν να ήταν συμμορία κουρσάρων. Διαβάστε τα πόθεν έσχες των βουλευτών μας που στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι εκατομμυριούχοι, χωρίς να δικαιολογούν τον αιφνίδιο και περίεργο πλουτισμό τους, έχοντας και αφορολόγητο το 75% των αποδοχών τους, την ώρα που καταργούν κάθε αφορολόγητο για τους πολίτες.

Αυτό δεν είναι πολιτική αλλά πολιτική αγυρτεία, σκέτη αλητεία.

ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΛΤΣΗΣ  

 

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr