Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα

Ολοένα και πληθαίνουν οι φωνές στην παράταξη «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» που ζητούν την αποχώρηση από την ηγεσία της του κ. Φίλιππα Φίλιου και την ανάδειξη άλλου υποψηφίου ως δημάρχου. Στους κ.κ. Μωυσή Ελισάφ, Αθανάσιο Μανταλόβα, Θωμά Μπέγκα, προστέθηκε και ο κ. Θωμάς Γκλίναβος ο οποίος

δημοσιοποίησε την εισήγησή του στην Ολομέλεια της παράταξης και στην οποία τονίζει την αναγκαιότητα ανανέωσης και υποδεικνύει την αποχώρηση του κ. Φίλιου. Η δημοσιοποίηση της εισήγησης αυτής ήρθε τρεις μέρες μετά την δήλωση του κ. Μπέγκα ότι προτίθεται να είναι υποψήφιος δήμαρχος, γεγονός που τίναξε στον αέρα το «κλίμα» που είχε προσπαθήσει να φτιάξει ο κ. Φίλιος περί της… μοναδικότητάς του και του δήθεν αδιαμφισβήτητου της ηγεσίας του. Το παραμύθι φαίνεται ν’ αλλάζει και τα όνειρα του δημάρχου αρχίζουν να γεμίζουν από εφιάλτες στους οποίους πρωταγωνιστές είναι οι κορυφαίοι εκ των συνεργατών του κι άλλοι ακόμη, πέραν αυτών που προαναφέραμε (Τσουμάνης, Παπαδιώτης, Θεμελής κλπ).

Εν τω μεταξύ, καταβάλλονται αγωνιώδεις προσπάθειες από κάποια Μέσα Ενημέρωσης να διασωθεί ο κ. Φίλιος με υποβάθμιση των όσων συμβαίνουν και απαξίωση όσων δηλώνουν αντίθετοι με νέα υποψηφιότητα του κ. Φίλιου. Ταυτοχρόνως, επιχειρούν να παρουσιάσουν τον κ. Γκόντα ως «καμμένο χαρτί», πως μόνο ο δήμαρχος είναι ικανός, ενώ προβάλλουν πιθανές και απίθανες υποψηφιότητες όπως αυτή του κ. Γιάννη Ναυρούζογλου (που «κάηκε» νωρίς και αποσύρθηκε) και του κ. Παντελή Κολόκα ο οποίος υποστηρίζει λέει την ανανέωση και όχι την αναπαλαίωση, βασιζόμενος όμως σε «παλιά υλικά» που ο κ. Γκόντας είχε απομακρύνει.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr