Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα

Σφοδρή προβλέπεται να είναι η σύγκρουση του πρώην δημάρχου Ζίτσας κ. Σάκη Βλέτσα και του πρώην αντιπεριφερειάρχη Ιωαννίνων και νυν περιφερειακού συμβούλου κ. Μιχάλη Πλιάκου εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μάιου. Και οι δύο, στελέχη της Ν.Δ., αντιπαρατίθενται ήδη

για τη δημαρχία με δημόσιες καταγγελίες και αντεγκλήσεις, έχοντας όμως ν’ αντιμετωπίσουν τον ανεξάρτητο κ. Χρυσόστομο Βούζα, τον κ. Γαρδίκο της σημερινής πλειοψηφίας του Δήμου Ζίτσας, τον κ. Τζίμα του ΚΚΕ αλλά και τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ που αναζητείται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ ο Περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης δήλωσε ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί στις εκλογές για τους Δήμους, συνεργάτες του εμπλέκονται και μάλιστα άμεσα, αφού εκτός από τον κ. Πλιάκο (για το δήμο Ζίτσας), ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κολόκας, πρώην αντινομάρχης, λέει ότι διεκδικεί την δημαρχία Ιωαννίνων… Δεν είναι όμως μόνο αυτό: Η στενή του συνεργάτιδα κ. Τατιάνα Καλογιάννη (και ο βουλευτής κ. Σταύρος Καλογιάννης;) προφανώς στηρίζει τον κ. Μιχάλη Πλιάκο, με τον οποίο πολλά πρωινά πίνουν μαζί καφέ σε κεντρική καφετέρια των Ιωαννίνων και συζητούν αρκετή ώρα, με την παρέα να πλαισιώνει ο συμβολαιογράφος κ. Παργανάς.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr