Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα

Ανοιχτά και χωρίς περιστροφές ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων Δημ. Γιωτίτσας τοποθετήθηκε υπέρ της ανανέωσης στο Δήμο Ιωαννιτών, δηλώνοντας ότι δεν τον φοβίζει, αντιθέτως επιθυμεί να την πλαισιώσει και θα το πράξει. Έτσι, τάχθηκε στο πλευρό του Θωμά Μπέγκα, όπως ο ίδιος δήλωσε χθες

στο ΒΗΜΑ 90,1 και στην Βίλιαν Στασινού. Ο κ. Γιωτίτσας σημείωσε ότι είναι υπέρ της ανανέωσης, όχι μόνο της ηλικιακής, αλλά και των προσώπων, ενώ υπογράμμισε πως η παραίτηση του κ. Μπέγκα ήταν μια πράξη πολιτικής ευθύνης. Σε ό, τι αφορά την παράταξη και την ενότητά της, ο κ. Γιωτίτσας σημείωσε πως «στις προθέσεις όλων μας είναι να μείνει ενωμένη. Και να διευρυνθεί. Κάτι στο οποίο δίνω ιδιαίτερη σημασία. Το ευρύτερο πολιτικό σκηνικό δεν είναι το ίδιο με αυτό του 2010. Υπάρχουν νέες τάσεις και τοπικά, γι’ αυτό και πρέπει να τις ακούσουμε προσεκτικά. Κάτι θέλουν να πουν και οι νέοι. Και πρέπει να τους ακούμε με πολύ προσοχή».
Και κατέληξε: «Έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο πρόσωπα, που εκδήλωσαν επιθυμία. Τάσσομαι υπέρ της ανανέωσης και είμαι δίπλα στον κ. Μπέγκα».
• Να σημειωθεί τέλος ότι η γραμματεία της παράταξης θα συνεδριάσει σήμερα στις 6 το απόγευμα. Είχε προγραμματιστεί για χθες, αλλά τελικώς άλλαξε η ημερομηνία, συνεχίζοντας το έργο της αξιολόγησης, το οποίο θα ολοκληρωθεί και με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που διενεργείται από χθες.

 

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr