Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα

xaralampopoulos"Είμαι γενικός διευθυντής του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καθώς και οικονομικός διευθυντής, όπως και διευθυντής πολιτικού γραφείου του Προέδρου, διορισμένος απο τον ίδιο". Αυτό είπε σήμερα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της "ΒΗΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ" ο Κώστας Χαραλαμπόπουλος, ερωτηθείς σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις (στην εκπομπή "Βήμα Γεγονότα" και τον Κώστα Κυρίτση) του Βασίλη Καπερνάρου, βουλευτή των ΑΝΕΛ και υποψηφίου δημάρχου της Αθήνας. Ο κ. Καπερνάρος είχε τονίσει πως ο κ. Χαραλαμπόπουλος είναι Γενικός Διευθυντής κατά δήλωσή του (!), καθώς και οτι πολλά θέματα της Ηπείρου δεν φθάνουν στην Βουλή.

Υπάρχουν αρμοδιότητες...

Μιλώντας για τα παραπάνω, ο κ. Χαραλαμπόπουλος επεσήμανε πως δεν σχολιάζει βουλευτές του κόμματός του (αποκάλεσε μάλιστα καλό του φίλο τον κ. Καπερνάρο και χαρακτήρισε την υποψηφιότητά του πολύ καλή), ενώ σημείωσε πως το κόμμα σε ό, τι αφορά τον κοινοβουλευτικό έλεγχο έχει μοιράσει αρμοδιότητες σε βουλευτές για όλη την Ελλάδα και συνεργάζονται με τις κατά τόπους συντονιστικές επιτροπές.

Για τα Γιάννενα αρμόδιος είναι ο κ. Τέρενς Κουικ, που επανειλημμένα έρχεται στην περιοχή. "Δεν μπορώ να κάνω κοινοβουλευτικό έλεγχο, γιατί δεν είμαι βουλευτής. Ό, τι μου έρχεται, το διαβιβάζω αρμόδια στον κ. Κουίκ, που κάνει εξαιρετική δουλειά. Η προώθηση των θεμάτων γίνεται μέσω αρμοδίων κομματικών οργάνων. Δεν υποκαθιστώ τα εκλεγμένα κομματικά όργανα".

Υπάρχουν συζητήσεις...

Τέλος, αναφορικά με το πώς κυλούν τα πράγματα στο "στρατόπεδο" των ΑΝΕΛ εν όψει αυτοδιοικητικών εκλογών, ο κ. Χαραλαμπόπουλος υπογράμμισε πως "βρισκόμαστε σε φάση επιλογής υποψηφίων. Συλλέγουμε προτάσεις και τις καταθέτουμε στην κεντρική διοίκηση". Επανέλαβε, πάντως, πως υπάρχουν ξεκάθαρες θέσεις και πως το κόμμα του δεν στηρίζει μνημονιακούς υποψηφίους.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr