Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα

Ποιος άκουσε τον Δημήτρη Νάστο και δεν τον φοβήθηκε! Ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων, μιλώντας στην εκπομπή της Βίλιαν Στασινού στο ΒΗΜΑ 90,1 έκανε μια σειρά απο σοβαρές καταγγελίες για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η παράταξη "Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα" αλλά και η Γραμματεία. Ο κ. Νάστος μίλησε για καθυστέρηση και

για αναβλητικότητα στην εξέλιξη των διαδικασιών, σημειώνοντας πως ο ιδιος ο δήμαρχος θέλει να καθυστερήσουν, ενώ σε ό, τι αφορά την πολιτική αξιολόγηση των δυο υποψηφίων επικεφαλής, υπογράμμισε πως αυτή έχει γίνει εδώ και καιρό, όμως οι ίδιοι που την έκαναν, την επόμενη ημέρα την πήραν πίσω! Αναλυτικά ανέρερε: "Έχει γίνει η πολιτική αξιολόγηση εδώ και 1,5 μήνα και 8-9 μέλη έλεγαν ότι με τον κ. Φίλιο δεν μπορούμε να κερδίσουμε τις εκλογές. Την επόμενη ημέρα, επειδή δεν κάναμε συμβολαιογραφική πράξη για την απόφαση, αυτοί που την ψήφισαν την πήραν πίσω. Αναίρεσαν την απόφασή τους! Αυτή είναι η πραγματικότητα και καλό είναι να την ξέρει όλη η κοινωνία".

Παράταξη και γραμματεία...

Ερωτηθείς δε, για τις κινήσεις της Γραμματείας και της παράταξης διερωτήθηκε: "Για ποια γραμματεία και παράταξη μιλάτε; Έχουν να συνεδριάσουν εδώ και 3 μήνες. Κάνει (σ.σ. εννοεί το δήμαρχο κ. Φίλιο) ανακοινώσεις για το νέο πρόγραμμα το ΣΕΣ και δεν υπάρχει πρώτα απόφαση κανενός οργάνου. Είναι ντροπές αυτά που γίνονται. Πάει να κάνει προεκλογικό αγώνα στα δημοτικά διαμερίσματα για τις εσωτερικές διαδικασίες (σ.σ. εννοώντας την χθεσινή παρουσία του κ. Φίλιου στην Παμβώτιδα); Αφορούν την κοινωνία οι εσωτερικές διαδικασίες; Ακόμη και να προσπαθήσουν να εκβιάσουν τις ψήφους, η κοινωνία θα κρίνει. Νομίζετε ότι θα δεχθεί κάτι τέτοιο;".

Ανοιχτές διαδικασίες...

Παράλληλα, ο κ. Νάστος τάχθηκε υπέρ των ανοιχτών διαδικασιών "χωρίς αυτά τα παρατράγουδα, που μας προσβάλλουν όλους", επισημαίνοντας πως "πρέπει να πάμε σε μα ανοιχτή διαδικασία και ό, τι αποφασίσει ο Γιαννιώτικος λαός. Αυτός μας έχει δώσει την εντολή". Τέλος, διερωτήθηκε "δεν ξέρω πόσο μικρή θέλουν κάποιοι την παράταξη για να την ελέγχουν. Άρχισα να αμφιβάλλω για πολλά πράγματα πλέον", ξεκαθάρισε όμως πως "θα κάνω τα αδύνατα δυνατά, ώστε να μην διασπαστεί η παράταξη, ακόμη και άλλη υποψηφιότητα να μπει...".

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr