Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα

giannena twra logo«Από τους βασικούς στόχους της παράταξής μας είναι η ανάδειξη του εξαιρετικού έργου των φορέων κοινωνικής υποστήριξης στην κοινωνία. Στις σημερινές οικονομικές συνθήκες όπου τα δημόσια κονδύλια για την κοινωνική πρόνοια έχουν περικοπεί σημαντικά, η κινητοποίηση των πολιτών ώστε να υποστηρίξουν υλικά και ηθικά την συνέχιση της λειτουργίας αυτών των φορέων θα είναι από τις πρώτες προτεραιότητες της δικής μας Δημοτικής Αρχής και ήδη προτρέπουμε τους πολίτες προς την κατεύθυνση αυτή». Αυτά δήλωσε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Δημοτικής Παράταξης «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» κος Άρης Μπαρτζώκας μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε με υποψηφίους της παράταξης στην ΕΛΕΠΑΠ και στον Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας.

«Η κοινωνική προστασία των εχόντων την ανάγκη μας, είτε παρέχεται από τον δημόσιο, είτε από τον ιδιωτικό τομέα, δείχνει την ποιότητα κάθε κοινωνίας. Η υποστήριξη των πολιτών προς τους φορείς αυτούς δείχνει το πολιτισμικό τους επίπεδο. Και αν λάβουμε υπόψη ότι πολλοί από αυτούς τους φορείς δεν έχουν και κάποιον τρόπο να ζητήσουν βοήθεια στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, καταλαβαίνει κανείς ότι πρέπει όλοι μας να ενδιαφερθούμε και να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο τόσο την ΕΛΕΠΑΠ όσο και τους δύο Οίκους Ευγηρίας της πόλης μας», συνέχισε ο κος Μπαρτζώκας.

«Ο Ανθρωπισμός δεν έχει παρατάξεις, κόμματα ή άλλες διαχωριστικές γραμμές. Είναι η παροχή της καρδιάς κάθε πολιτισμένης κοινωνίας στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους», κατέληξε.
Με τη σειρά της η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ κα Νατάσα Μπέγκα ευχαρίστησε τα μέλη της αντιπροσωπίας για την επίσκεψή τους και τόνισε πόσο σημαντικό είναι να αρθούν τα στεγανά που δεν επιτρέπουν την συνεργασία του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα στην ανάδειξη και υποστήριξη των οργανισμών παροχής κοινωνικών υπηρεσιών ενώ αναφέρθηκε και στην έλλειψη συνεργασίας μέχρι τώρα μεταξύ του Δήμου Ιωαννιτών και της ΕΛΕΠΑΠ.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr