Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα

egainia gkodasΜε κεντρική εκδήλωση τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας που πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Ν. Γκόντας το περασμένο Σάββατο το βράδυ, συνεχίστηκαν οι προεκλογικές εκδηλώσεις της παράταξης, εν όψει των εκλογών της 18ηςΜαϊου.

Παρουσία χιλιάδων φίλων και συμπολιτών, ο κ. Γκόντας τόνισε για μια ακόμη φορά ό,τι ο Δήμος θα πρέπει να αλλάξει σελίδα προς το μέλλον αφήνοντας πίσω την απραξία και την μιζέρια που τoν καταδίκασε η απερχόμενη Δημοτική Αρχή.

‘’Είμαστε η μεγαλύτερη παράταξη είμαστε η παράταξη των έργων και όχι των λόγων και της μιζέριας και κάνουμε περισσότερα από όσα λέμε και το αποδείξαμε όταν είχαμε την ευθύνη διακυβέρνησης του δήμου μας.

Το πέρασμά μας από τον Δήμο εγγυάται το μέλλον της πόλης, μιας πόλης που καταδικάστηκε στον μαρασμό ενώ εμείς την είχαμε εντάξει ανάμεσα στους πέντε χρυσούς προορισμούς.

Το πρόγραμμά που συντάξαμε είναι ένα πρόγραμμα που μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του καιρούμας και να ξαναμπεί σε τροχιά ανάπτυξης.

Επίσης ο ανανεωμένος συνδυασμός μας που αποτελείται από νέους ανθρώπους και από άλλα έμπειρα στελέχη, εγγυώνται το μέλλον του Δήμου και είναι αντάξιο των προσδοκιών των συμπολιτών μας.

Σήμερα δίνουμε την μάχη ενάντια σε εκείνους που κράτησαν την πόλη μας πίσω και δίνουμε όρκο τιμής να κάνουμε τα Γιάννινα μια σύγχρονη πόλη και όπως αξίζουν. Πάνω απ όλα εγγυώμαστε διαφάνεια και χρηστή διοίκηση σε όλες τις γραμμές του Δήμου, κάτι που έλειψε από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή’’ ανέφερε μεταξύ άλλων στην σύντομη ομιλία του ο κ. Γκόντας.

Το Σάββατο το πρωϊ ο κ. Γκόντας, συνοδευόμενος από πολλούς υποψηφίους συμβούλους ,παραβρέθηκαν στη θεμελίωση των νέων κατοικιών που κατασκευάζονται σε έκταση της περιοχής Νεοκαισάρειας για τις ανάγκες της ΕΛΕΠΑΠ. Σε δήλωσή του ο κ. Γκόντας εξήρε το φανταστικό έργο που επιτελείται από την Διοίκηση της ΕΛΕΠΑΠ ,με μπροστάρισα την ακούραστη κ. Νατάσα Μπέγκα που έχει αφιερώσει ολόκληρη τη ζωή της σε κοινωνική προσφορά για τα παιδιά με ειδικές δεξιότητες.

Στη συνέχεια ο κ. Γκόντας ακολουθούμενος από πολυπληθή ομάδα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ,επισκέφθηκαν τον ΝΟΙ ( Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων) όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Πρόεδρο του ομίλου κ. Στάμο και άλλα μέλη της Διοίκησης, από τους οποίους ενημερώθηκαν για το σπoυδαίο έργο που γίνεται στον ΝΟΙ ,όπου 150 αθλητές σε καθημερινή βάση αγωνίζονται και για την προβολή της πόλης μας ‘όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο κ. Στάμος ‘’. Με την δημοτική αρχή επί δημαρχίας Ν.Γκόντα είχαμε αγαστή συνεργασία και πηγαίναμε χέρι-χέρι κάτι που πρέπει να γίνεται συνολικά με το Δήμο μας, διότι εμείς προβάλουμε τον τόπο μας και είμαστε κομμάτι της ιστορίας αυτής της πόλης. Έχουμε ανακηρυχτεί πολυνίκης και πρωταθλητής Ελλάδος και έχουμε καταφέρει να ακπροσωπούμαστε με αθλητές μας στην Εθνική Ομάδα και με νίκες σε Ολυμπιακούς αγώνες. ‘Όπως στο παρελθόν είχαμε συνεργασία έτσι προσδοκούμε και στο μέλλον να ξανασυνεργαστούμε για το καλό του αθλητισμού και το καλό της πόλης μας΄΄ είπε απευθυνόμενος προς τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Ν. Γκόντα ο κ. Σωτήριος Στάμος ο οποίος εξέφρασε και την πικρία του για την συμπεριφορά της κτηματικής υπηρεσίας η οποία επέβαλε στον όμιλο και δυσβάσταχτο πρόστιμο στο ΝΟΙ με το πρόσχημα της καταπάτησης δημόσιας έκτασης.

Από την πλευρά του ο κ. Γκόντας διαβεβαίωσε τον κ. Στάμο και την Διοίκηση του ΝΟΙ ότι θα ξαναβρεθεί στο πλάϊ τους ενισχύοντας με όποιον τρόπο μπορεί την προσπάθεια που καταβάλλεται για την άθληση των νέων που είναι τα δικάμας παιδιά και που δοξάζουν την πόλη ακόμη και στα πέρατα του κόσμου με την αγωνιστική συμμετοχή σε διεθνείς και σε παγκόσμιες διοργανώσεις. « Είμαστε εδώ και συμπαραστεκόμαστε σε κάθε σας προσπάθεια, ανταποδίδοντας τα ελάχιστα μπροστά στην δόξα και τιμή που προσφέρετε εσείς στην πόλη μας και σε όλη την Ήπειρο. Πάνω από όλα είναι ανεκτίμητη η προσφορά στα νιάτα που σας εμπιστεύονται την άθληση και την διδασκαλία του ήθους και του αγωνιστικού πνεύματος».

Στη σύντομη παρέμβαση του ο πρώην Πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ κ. Σουκοβέλος διαβεβαίωσε τον κ. Στάμο ότι θα ενισχυθεί η οργάνωση των πανελλήνιων αγώνων Κωπηλασίας το καλοκαίρι στην Παμβώτιδα δημιουργώντας κατάλληλες βελτιώσεις στον στίβο.

Την περασμένη Κυριακή συνεχίζοντας τις περιοδείες τα στελέχη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ με επικεφαλής τον κ. Ν. Γκόντα ,επισκέφτηκαν την Αμφιθέα , Κυρόβρυση,τηνΜάζια και τους Λιγκιάδες σε μια προσπάθεια ανταλλαγής απόψεων με τους κατοίκους αυτών των περιοχών. Η προστασία και αξιοποίηση της Παμβώτιδας και η σύνδεση της περιοχής αλλά και όλο το Βόρειο τμήμα του Δήμου και του Νομού με την Εγνατία οδό ,ήταν τα κύρια ζητήματα που απασχόλησαν τις συζητήσεις που έγιναν.

‘’Είμαστε υπέρ όποιας αθλητικής δραστηριότητας στη λίμνη μας, αρκεί αυτή να γίνεται με σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο και την προστασία της πανίδας και της χλωρίδας.

Είμαστε κάθετα αντίθεται σε κάθε άναρχη παρέμβαση ,που θα διαταράξει το οικοσύστημα. Στο πρόγραμμα μας προβλέπεται περιμετρικά η Τουριστική ανάπτυξη της λίμνης όπως γίνεται και σε άλλες χώρες.

Όσον αφορά τη σύνδεση με την Εγνατία οδό στην περιοχή Μπαλντούμας και σε ότι μας πέφτει λόγος ,θα τον ξαναδιακδικήσουμε όπως είχαμε κάνει κατά το παρελθόν. Εκτός από τις μεγάλες παρεμβάσεις υπάρχει και η καθημερινότητα, η οποία από την δική μας Δημοτική Αρχή θα αντιμετωπισθεί κατά προτεραιότητα όπως είναι ,το κατεστραμμένο οδικό δίκτυο στις πρώην κοινότητες, η ύδρευση, ο φωτισμός, θα τακτοποιούνται άμεσα από τις υπηρεσίες και τα μικρά εργοτάξια που θα βρίσκονται στις έδρες των παλαιών Δήμων. Τα Γιάννινα δεν είναι η κεντρική πλατεία και η γύρω από αυτήν περιοχή. Τα Γιάννινα είναι και η Κρυόβρυση οι Σπόθοι και η Μάζια…..’’ κατέληξε ο κ. Γκόντας.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr