Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
Έχουν και αυτοί τα δικά τους...

GOGOS«Ορισμένα πράγματα ούτε τρώγονται ούτε καταπίνονται ούτε γαργάρα γίνονται» δηλώνει στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θοδωρής Γκόγκος, για το ακροδεξιό "μπουμπούκι" που συμμετέχει ως υποψήφιος στην παράταξη Μπέγκα – Κολόκα, και ζητάει την… απόσυρσή του.

Μάλιστα με τη δήλωσή του ο Θοδωρής Γκόγκος απευθύνεται στη “νύφη” (Π. Κολόκας) που έφερε το οργανωτικό στέλεχος της νεοφασιστικής οργάνωσης "Εθνικό Μέτωπο" στην παράταξη, για να τον ακούσει η “πεθερά” (Θ. Μπέγκας). Υπενθυμίζουμε ότι μετά την πρόσφατη αποκάλυψη του Epirusgate για τους επικίνδυνους πολιτικούς εναγκαλισμούς της παράταξης Μπέγκα-Κολόκα με «φασιστικά.... σταγονίδια» της πόλης, αντί ο υποψήφιος δήμαρχος Θ. Μπέγκας να τον αποπέμψει και να τον θέσει εκτός της... "προοδευτικής" του παράταξης, επέλεξε... να τον “υποχρεώσει” απλά να σβήσει τον ακροδεξιό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook) και να δημιουργήσει νέο, με ημερομηνία, 2 Μαΐου.

Αναλυτικά η δήλωση του Θοδωρή Γκόγκου: «Ορισμένα πράγματα ούτε τρώγονται ούτε καταπίνονται ούτε γαργάρα γίνονται γι’ αυτό σεβόμενος και την ανεξαρτησία των σχηματισμών (αυτά τα δημοκρατικά αισθήματα θα με φάνε) καλά θα κάνει ο Παντελής Κολόκας να αποσύρει τον υποψηφίου του από τα ψηφοδέλτια της Ενότητας πολιτών-Νέα Γιάννενα – Κοινωνία πολιτών.»

πηγή: epirusgate.blogspot.gr

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr