Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα

bartzokas-lakouvesΜια ευχάριστη και περίεργη έκπληξη περίμενε τους κατοίκους των Ιωαννίνων το πρωί της Τρίτης. Δεκάδες λουλούδια ήταν φυτεμένα σε δρόμους και πεζοδρόμια της πόλης όπου υπήρχαν λακκούβες!
Η δράση αυτή είναι μια πρωτοβουλία της Δημοτικής Παράταξης «ΓΙΑΝΕΝΝΑ ΤΩΡΑ» ως αντίδραση στην κακή κατάσταση των δρόμων και των πεζοδρομίων της πόλης μας και υλοποιήθηκε από εθελοντές και υποψηφίους της παράταξης νωρίς τα ξημερώματα της Τρίτης. Σε κάθε λακκούβα φυτευόταν ένα λουλούδι ενώ μια μικρή πινακίδα ενημέρωνε

τους περαστικούς σχετικά με την πρωτοβουλία και την παράταξη.
Για την δράση αυτή ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της παράταξης κος Άρης Μπαρτζώκας δήλωσε σχετικά:
«Γνωρίζετε όλοι ότι η κατάσταση είναι πολύ κακή. Τρύπες, χαντάκια, κακοτεχνίες που όχι μόνο καταστρέφουν τα μέσα μεταφοράς μας αλλά έχουν δημιουργήσει και δεκάδες ατυχήματα σε πεζούς ενώ παράλληλα αποτελούν εμπόδια και παγίδες για ΑΜΕΑ, ανθρώπους που έχουν μωρά σε καροτσάκι κλπ.
Έτσι λοιπόν, σε αντίδραση αυτής της κατάστασης και θέλοντας να δηλώσουμε τη διαμαρτυρία μας, σήμερα, το πρωί της Τρίτης, υποψήφιοι και εθελοντές της παράταξής μας ανέλαβαν μια πολύ όμορφη αλλά και με έντονο πολιτικό περιεχόμενο δράση. Ανέλαβαν να φυτέψουν λουλούδια σε λακούβες δρόμων και πεζοδρομίων της πόλης μας.
Οι πρώτες αντιδράσεις των συμπολιτών μας όπως έφτασαν στο εκλογικό μας κέντρο αλλά και όπως οι ίδιοι παρατηρήσαμε ήταν εξαιρετικές. Δεχτήκαμε συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία μας αυτή αλλά και τις ευχές τους ώστε μετά την εκλογή μας ως Δημοτική Αρχή να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε κι άλλες όμορφες και πρωτότυπες ιδέες για το καλό του Δήμου μας και των κατοίκων του».

 

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr